Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Under Bron

2,5
6 betyg
Redigera Under Bron

Sommartid förvandlas den här konst- och klubbarenan till Trädgården. Men under höst- och vintertid huserar den musikaliska mötesplatsen under namnet Under Bron. Här arrangeras alltifrån klubbkvällar där alltifrån kända till ännu oetablerade dj:s får komma fram. Publiken består av en frisk blandning av stilar och åldrar. Under flera kvällar visas även nattliga föreställningsfester där konst pryder väggar och ytor.

Se även Trädgården, Växthuset

Användarbilder på Under Bron Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Under Bron av Kristoffer R.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
28 sep 2018

Fruktansvärt! Följde med mina vänner hit men tycker stället var förfärligt. Stället ska ju vara lite mer casual och har sin egen stil men tyvärr går de inte hem hos mig. Extremt smutsigt, toalettbås utan lås och musiken var dålig. Kul a... Visa hela »

21 feb 2020

Man skulle aldrig tro att trädgården och Under bron befinner sig på samma plats
Under bron är hemsk. Varit ett par gånger och det är plågsamt. usel musik. Dyrt inträde för att lyssna på usel musik, värdelös stämning och dyr ä... Visa hela »

20 mar 2019

Har haft många bra kvällar här men som antyds av infon ovan är det väldigt blandat utbud, ett koncept i ständig rörelse. Klart värt att testa, om inte annat så för att det trots allt sticker ut i bland övrigt i Stockholm.

21 feb 2020

Under Bron är vinterhalvårets version av Trädgården, öppet till 05. En opolerad klubb med underground touch. Flera olika dansgolv som bjuder på allt från dancehall till techno och house. De bjuder in dj’s från hela världen att spela - så... Visa hela »

13 apr 2019

Ett uppfriskande tillskott Sthlms klubbscen.Besökte för första gången under bron 12/4. Avslappnat bra ställe lätt att träffa folk,
vilket kan vara svårt i Sverige annars. Kul höra andra djs under samma kväll när Special Order körde si... Visa hela »

15 dec 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Oförskämd dörrvakt. Purcell en 190kr att komma in och sedan ytterligare 20 för garderob. Allt detta skulle ha varit bra om musiken skulle ha varit bättre och drycker billigare. Skulle ha behövt en flaska tequila för att ha kul där. Rekommendera inte

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.