Vegansk krog med uteservering öppnar i Mood

Under hösten 2021 öppnar en helt vegansk restaurang i MOOD Stockholm, komplett med bar, uteservering och öppettider från tidig morgon till sen kväll. Bakom ChouChou står Robert Hållstrand, hans bror Douglas Hållstrand samt Klara Lindahl Nord och Sascha Zacharias.

Med över 20 års erfarenhet från Stockholms krogbransch satsar nu Robert Hållstrand på ännu en restaurang i stan, tillsammans med sin bror Douglas Hållstrand. Sedan tidigare driver han ställen som Story Hotel, Hallwylska, Fou Club, med flera, men ChouChou får ett unikt koncept. Hållstrands engagemang för djurrätt har lett honom till att satsa på en helt vegansk restaurang som kommer att öppna i MOOD-gallerian under 2021.

– Jag blev vegetarian för tio år sedan och är sedan fyra år tillbaka vegan. Jag tog beslutet baserat på min stora kärlek för djur, men blev snabbt förvånad över hur otroligt god växtbaserad mat det finns. En helt ny värld av fantastisk mat som jag inte visste fanns, som dessutom har substitut för all annan mat jag tidigare åt. Vegansk mat är inte bara kalla sallader utan även kul och smakrik comfort food som man inte kan få nog av, säger Robert Hållstrand.

Restaurangen kommer ligga på gallerians tredje våning med totalt 300 sittplatser och en stor, grönskande uteservering. ChouChou öppnar under hösten 2021.