Riddarbageriet

3,4
5 betyg
Bageri
Café
Riddarbageriet
3,4
5 betyg

Sugen på nybakat, riktigt gott bröd men har inte energin till att ställa dig i köket med deg upp till armbågarna? Då ligger östermalmsbelägna Riddarbageriet som en guldgruva att upptäcka, välja utifrån och njuta utav. Med priser för sitt goda arbete på väggarna och montrarna fyllda med hembakat saftigt bröd i alla dess former, storlekar och sorter är det bara att försöka välja. Man kan också slå sig ned vid ett av borden och ta sig en fika eller lätt lunch om så önskas.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
5

Recensioner av Riddarbageriet

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

13/1 2023!
Efter en härligt promenad, kort som långt, vid den sidan av stan eller slagit på sig stort med att komma ända från Waldemars udde väljer att istället för att ta spårvagnen istället går till närmaste tunnelbana (Öst...

Mysigt litet café med gott bröd. Gillar det skarpt!

Ett av Stockholms bästa bagerier. Deras bröd serveras på många restauranger och det förstår man. Vill även rekommendera deras frukostar som är väldigt härliga. Sen kostar det ju en del.

Hur många har någon av Riddarbageriets böcker hemma i bokhyllan? Jag räcker upp en hand fast egentligen så är det mina föräldrar som haft den hemma. Det är något av en frestelse att slå upp boken och börja läsa recepten. Enligt mi...

Vid två tillfällen har vi fått hårstrån i våra scones. Personalen saknar servicekänsla och kan inte ens bjuda på ett leende.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
5

Representerar du Riddarbageriet?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Riddarbageriet?

Riddarbageriet ligger på Riddargatan 15, 114 57, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 300m).