Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Riddarbageriet

3,4
5 betyg
Redigera Riddarbageriet

Sugen på nybakat, riktigt gott bröd men har inte energin till att ställa dig i köket med deg upp till armbågarna? Då ligger östermalmsbelägna Riddarbageriet som en guldgruva att upptäcka, välja utifrån och njuta utav. Med priser för sitt goda arbete på väggarna och montrarna fyllda med hembakat saftigt bröd i alla dess former, storlekar och sorter är det bara att försöka välja. Man kan också slå sig ned vid ett av borden och ta sig en fika eller lätt lunch om så önskas.

Användarbilder på Riddarbageriet Visa alla

  • Lägg till bild
  • Utsidan och ingången! – Bild från Riddarbageriet av Anna L.
  • Liten del av deras sortiment🥐🥖🍞 – Bild från Riddarbageriet av Anna L.
  • Liten lokal men ändå stilrent mysigt! – Bild från Riddarbageriet av Anna L.
  • Smoothie till deras minivariant på scones och croissant🥐  – Bild från Riddarbageriet av Anna L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jan 2023

13/1 2023!
Efter en härligt promenad, kort som långt, vid den sidan av stan eller slagit på sig stort med att komma ända från Waldemars udde väljer att istället för att ta spårvagnen istället går till närmaste tunnelbana (Öst... Visa hela »

21 mar 2019

Mysigt litet café med gott bröd. Gillar det skarpt!

6 maj 2018

Ett av Stockholms bästa bagerier. Deras bröd serveras på många restauranger och det förstår man. Vill även rekommendera deras frukostar som är väldigt härliga. Sen kostar det ju en del.

10 nov 2015

Hur många har någon av Riddarbageriets böcker hemma i bokhyllan? Jag räcker upp en hand fast egentligen så är det mina föräldrar som haft den hemma. Det är något av en frestelse att slå upp boken och börja läsa recepten. Enligt mi... Visa hela »

14 jun 2018

Vid två tillfällen har vi fått hårstrån i våra scones. Personalen saknar servicekänsla och kan inte ens bjuda på ett leende.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.