Stora Bageriet Östermalm

4,3
7 betyg
Café
Bageri
Stora Bageriet
4,3
7 betyg

I Scenkonstmuseets lokaler hittar du Stora Bageriet, som drivs av folket från Gast. Här erbjuds bland annat specialkaffe, surdegsbröd, egentillverkade drycker, mat, naturviner och öl från lokala producenter.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
7

Recensioner av Stora Bageriet

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Fantastiskt frukostgröt! Hur kan man göra en gröt så hör god?! Wow! Allt i bröd- och bullväg är 10/10! Bulle med mandelfyllning var galet god! Absolut en favorit!

Rekommenderar verkligen gröten! Smakar som en kardemummabulle i grötform. Populärt ställe så räkna med att det tar en liten stund att få bord.

Jag var här en lördag vid lunchtid och det märktes verkligen att stället är populärt för det var massor med folk! Det var därför lite svårt att få plats och vi fick stå i kö ett tag innan vi kunde beställa. Men å andra si...

Spontanlunch en lördag, väldigt positivt överraskad! Velat gå hit eftersom jag hört gott om bageriet, men fick bli lunch och den var väldigt bra! Otroligt god broccolisoppa med väldigt gott bröd. Riktigt bra vin på glas också! Kommer snart tillbak...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
7

Representerar du Stora Bageriet Östermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Stora Bageriet Östermalm?

Stora Bageriet Östermalm ligger på Sibyllegatan 2, 114 51, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 250m).