Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Skeppsbro Bageri

3,8
12 betyg
Redigera Skeppsbro Bageri

Mitt på Skeppsbrokajen ligger Skeppsbro Bageri, ett ekologiskt hantverksbageri och café med utsikt över vattnet. Här är disken full av bullar och surdegsbröd, och för den som vill fika eller ta en lättare lunch finns det gott om plats både inomhus och utomhus.

Skeppsbro Bageri öppnade i Tullhus 1 sommaren 2018 och drivs av Håkan Johansson Frost, Sveriges enda världsmästare i bakning, tillsammans med Fredrik Ekman. Här bakar de surdegsbröd i stenugn och maler fullkornsmjölet själva. Brödbaket är helt ekologiskt och i utbudet finns allt från levainbröd till kardemummabullar och croissanter.

Bageriet är även populärt som café, inte minst på somrarna när uteserveringen är öppen och lockar till en fika på kajen. Utsikt över vattnet får man även inifrån caféet, som har stora fönster och cafémöbler i bistrostil. Här kan man blicka ut över Stockholms inlopp medan man fikar, äter frukost eller tar en surdegsmacka till lunch. Caféet säljer även lunchlådor, samt glass när det är säsong.

För den som vill handla bröd på andra platser har Skeppsbro Bageri även två brödbilar som hittas runtomkring Stockholm varje dag.

Användarbilder på Skeppsbro Bageri Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Skeppsbro Bageri av Elisa I.
  • Bild från Skeppsbro Bageri av Erica E.
  • Bild från Skeppsbro Bageri av Filanza S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
4 okt 2021

Trevligt bageri och café mitt på Skeppsbron. Uteservering vid vattnet på sommaren. Fått ThatsUps pris för bästa kanelbullarna. Dom rekommenderas! 😋

30 sep 2019

5 stjärnor sommartid när man kan sitta på kajen. Jag upplevde bakandet i tidigare regi som absolut toppklass, tycker fortfarande det är väldigt bra efter två mindre frukostbesök. Nu även med sittplatser inomhus

20 dec 2019

Jag har liksom dragit mig för att recensera Skeppsbro Bageri med anledning av att jag var så himla besviken första gången jag och min familj gick hit - dagen efter kanelbullens dag. Kalla mig naiv, men jag hade stenhårt räknat med att det skulle finnas kanelbullar i... Visa hela »

27 apr 2020

Inte konstigt att dom vunnit årets bästa kanelbulle, så saftiga, smakrika och bra storlek! Luftigt och rymligt inomhus med stor uteservering precis på kajen. Ät bullen på plats med en god cappuccino och se på båtarna đŸ‘ŒđŸ»

27 jan 2020

Har hört såå gott om detta ställe.
Jag beställde en croissant semla. Jag är väldigt kräsen vad gäller grädde och tyvärr så var denna vispad för länge. Det smakade smör! â˜č
Men lokalen var mysig och personalen jä... Visa hela »

9 jan 2020

fantastiskt miljö för att fika med riktigt bra smaker i smörgåsarna och brödet. Vi kommer tillbaka

24 jan 2020

Ett 100% ekologiskt bageri!
Brödet var bra, mackorna är alltid fräscha och goda.
Bullarna är suveräna!
Bra arrangerade bord utan att stränga ihop kunderna.

Det dåliga:
Inget WI-FI, personalen verkade inte bryr sig om hälsar inte nä... Visa hela »

15 apr 2021

Har varit förbi bageriet ett flertal gånger och främst köpt med då det ofta är fullt. Det tar ofta väldigt lång tid att få göra en beställning och personalen verkar ganska ointresserade av sina kunder. Denna gång ville jag köpa me... Visa hela »

5 okt 2019

Inte nog med att de har stans bästa kanelbullar, de har också väldigt gott matbröd. Trevlig och kvick personal gör också att man gärna stannar här på vägen hem.

21 apr 2019

Har handlat underbart bröd från Brödbussen vid strömma! Fantastiskt, man blir bara glad. đŸ€—

24 jan 2021

En av bästa på alla sätt 👌👍

23 aug 2021