Skeppsbro Bageri

4,1
16 betyg
Bageri
Café
Hemsida
Instagram
Skeppsbro Bageri
4,1
16 betyg
Hemsida
Instagram

Mitt på Skeppsbrokajen ligger Skeppsbro Bageri, ett ekologiskt hantverksbageri och café med utsikt över vattnet. Här är disken full av bullar och surdegsbröd, och för den som vill fika eller ta en lättare lunch finns det gott om plats både inomhus och utomhus.

Skeppsbro Bageri öppnade i Tullhus 1 sommaren 2018 och drivs av Håkan Johansson Frost, Sveriges enda världsmästare i bakning, tillsammans med Fredrik Ekman. Här bakar de surdegsbröd i stenugn och maler fullkornsmjölet själva. Brödbaket är helt ekologiskt och i utbudet finns allt från levainbröd till kardemummabullar och croissanter.

Bageriet är även populärt som café, inte minst på somrarna när uteserveringen är öppen och lockar till en fika på kajen. Utsikt över vattnet får man även inifrån caféet, som har stora fönster och cafémöbler i bistrostil. Här kan man blicka ut över Stockholms inlopp medan man fikar, äter frukost eller tar en surdegsmacka till lunch. Caféet säljer även lunchlådor, samt glass när det är säsong.

För den som vill handla bröd på andra platser har Skeppsbro Bageri även två brödbilar som hittas runtomkring Stockholm varje dag.

Föreslå ändringar

Recensioner av Skeppsbro Bageri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jan. 2023

Har tidigare provat deras bullar som takeaway som varit MYCKET goda! Denna gång avnjöt jag en frukost här en regnig lördag morgon. Trevlig personal, bra frukostutbud och myyycket bullar! :)
Åt en ost och skink croissant som var dröm och en havrecappucino som den... Visa hela »

4 okt. 2021

Trevligt bageri och café mitt på Skeppsbron. Uteservering vid vattnet på sommaren. Fått ThatsUps pris för bästa kanelbullarna. Dom rekommenderas! 😋

18 feb. 2023 · Uppdaterad

Supermysigt bageri med goda smörgåsar och bullar. Uteserveringen och läget är otroligt - brukar dock gå hit oavsett årsstid. Bästa upplevelsen får man tidigt på morgonen när det inte är så mycket folk.

30 sep. 2019

5 stjärnor sommartid när man kan sitta på kajen. Jag upplevde bakandet i tidigare regi som absolut toppklass, tycker fortfarande det är väldigt bra efter två mindre frukostbesök. Nu även med sittplatser inomhus

20 dec. 2019

Jag har liksom dragit mig för att recensera Skeppsbro Bageri med anledning av att jag var så himla besviken första gången jag och min familj gick hit - dagen efter kanelbullens dag. Kalla mig naiv, men jag hade stenhårt räknat med att det skulle finnas kanelbullar i... Visa hela »

27 apr. 2020

Inte konstigt att dom vunnit årets bästa kanelbulle, så saftiga, smakrika och bra storlek! Luftigt och rymligt inomhus med stor uteservering precis på kajen. Ät bullen på plats med en god cappuccino och se på båtarna 👌🏻

27 jan. 2020

Har hört såå gott om detta ställe.
Jag beställde en croissant semla. Jag är väldigt kräsen vad gäller grädde och tyvärr så var denna vispad för länge. Det smakade smör! ☹
Men lokalen var mysig och personalen jä... Visa hela »

24 jan. 2020

Ett 100% ekologiskt bageri!
Brödet var bra, mackorna är alltid fräscha och goda.
Bullarna är suveräna!
Bra arrangerade bord utan att stränga ihop kunderna.

Det dåliga:
Inget WI-FI, personalen verkade inte bryr sig om hälsar inte nä... Visa hela »

9 jan. 2020

fantastiskt miljö för att fika med riktigt bra smaker i smörgåsarna och brödet. Vi kommer tillbaka

5 okt. 2019

Inte nog med att de har stans bästa kanelbullar, de har också väldigt gott matbröd. Trevlig och kvick personal gör också att man gärna stannar här på vägen hem.

15 apr. 2021

Har varit förbi bageriet ett flertal gånger och främst köpt med då det ofta är fullt. Det tar ofta väldigt lång tid att få göra en beställning och personalen verkar ganska ointresserade av sina kunder. Denna gång ville jag köpa me... Visa hela »

21 apr. 2019

Har handlat underbart bröd från Brödbussen vid strömma! Fantastiskt, man blir bara glad. 🤗

24 jan. 2021

En av bästa på alla sätt 👌👍

15 jan. 2023
23 aug. 2021
1 maj 2023