Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Skeppsbro Bageri

4,4 • 5 recensioner
Skeppsbro Bageri

Mitt på Skeppsbron i Tullhus 1 ligger det 100 procent ekologiska hantverksbageriet Skeppsbro Bageri, som tog över efter Brillo sommaren 2018. Här kan man både äta och fika med utsikt över vattnet. Både bröd och bullar bakas på plats och sittplatser finns det gott om.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 sep 2019

5 stjärnor sommartid när man kan sitta på kajen. Jag upplevde bakandet i tidigare regi som absolut toppklass, tycker fortfarande det är väldigt bra efter två mindre frukostbesök. Nu även med sittplatser inomhus

20 dec 2019

Jag har liksom dragit mig för att recensera Skeppsbro Bageri med anledning av att jag var så himla besviken första gången jag och min familj gick hit - dagen efter kanelbullens dag. Kalla mig naiv, men jag hade stenhårt räknat med att det skulle finnas kanelbullar i... Visa hela »

9 jan 2020

fantastiskt miljö för att fika med riktigt bra smaker i smörgåsarna och brödet. Vi kommer tillbaka

5 okt 2019

Inte nog med att de har stans bästa kanelbullar, de har också väldigt gott matbröd. Trevlig och kvick personal gör också att man gärna stannar här på vägen hem.

21 apr 2019

Har handlat underbart bröd från Brödbussen vid strömma! Fantastiskt, man blir bara glad. 🤗