Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Babylon

2,5
13 recensioner
Babylon

Mitt i Björns Trädgård hittar du denna undangömda pärla. Babylon är en färglad och riktigt trevlig bar inredd i glas och vitt. Det går såklart att beställa något att äta även på Babylon, men det är absolut främst så att Babylon är en bar. Vill du äta serverar Babylon enbart enklare rätter som bruschetta och liknande. Babylon är som sagt ganska undangömt trots sitt centrala läge men när du väl hittat hit får du en trevlig bar med skön utsikt över Björns trädgård.

Användarbilder på Babylon

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 mar 2020

Supertrevlig personal, duktig på service. Vin och öllistan är en av söders bästa. Helt klart ett av Stockholms pärlor. Veganska alternativ och god husmanskost.

13 maj 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Platsen serverar ok mat och har en anständig öllista om du gillar det. Men personalen varierar från trevligt i vissa fall till ren otäck i vissa. Speciellt en dam, som verkar vara antingen chefen eller åtminstone ha en ledande position, är ett slag i ansiktet av begre... Visa hela »

7 jul 2018

Det finns ingen logik i att Behandla människor som skit, som vill spendera sina pengar på denna sylta.
Med kärlek och respekt kommer man längre eller varför inte hjärtlig service.

8 jan 2017

Inte ens värd En stjärna enigt mig och många fler. Ägarinnan är MKT otrevlig och avvisar godtyckligt kunder utan laglig grund. Hon har t e x uppfattat de eldsjälar som hjälper hemlösa i Björns Trädgård som "rasistiska" och avvisar br... Visa hela »

6 maj 2019

Ovanligt med så otrevlig och arrogant personal. Rekommenderar ingen att gå dit, ens värt för läget.

17 maj 2020

Om det inte var för kvinnan som verkar basa här hade det nog blivit ett högre betyg. Hon har en fientlig inställning i största allmänhet och borde hållas långt borta från gästerna. Övr personalen ok, helt ok utbud oxå.

22 jan 2020

Återigen snorkig och arrogant, framförallt manlig personal.
Ej värt ett besök.

7 aug 2015

Vill tacka den trevliga och lugna tjejen med runda glasögonsom servera. Hon var så trevlig.
Vi åt ingen mat så den vet jag inget om.

19 mar 2019

Detta ställe har jag oftast tyckt varit värt de höga Stockholmspriserna då man får ha med sig hund.

Men vid mitt senaste besök blev jag tillsagd att min lilla 1,7kg hund inte fick dricka vatten ur ett glas pga att andra kunde ha allergier, va? (Diskar ni inte... Visa hela »

17 feb 2016

Kom in och satte mig vid ett bord i väntan på mitt sällskap. Blev nästan genast ifrågasatt över vad jag gjorde där och om jag väntade på någon. En smula förvånad över det bryskt tonfallet från vad som senare visade sig vara... Visa hela »

31 mar 2016

Ganska god mat. Trevlig lokal

1 aug 2018

Varit där två gånger på kort tid och maten är supergod. Har testat charkbrickan med kycklingpate som var riktigt god. Testade friterad fetaost som vi också var nöjda med. Mysigt att sitta ute och bra musik. Servitörerna trevliga. Återkommer gärna.

9 jun 2018

Översätt till svenska »

Lovely and welcoming staff, nice atmosphere and great location, one of my fav places in Stockholm!