Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kvarnen

3,3
7 recensioner
Kvarnen

Folkliga Söderinstitutionen Kvarnen är en av stans äldsta ölhallar med allt som hör till. Hit hittar såväl Bajenfans som klubbkids, ölälskare och hungriga middagsgäster för att umgås i stimmig miljö med över 100 år på nacken. Under våren öppnar Kvarnen upp sin populära uteservering.

Användarbilder på Kvarnen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Kvarnen av Catrin M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 nov 2020

En av Stockholms få ölhallar. Tankarna går till tysk ölhall. Högt till tak och ganska stimmig lokal. Standardhak för Bajens supportrar.

24 aug 2018

Var minst sagt skeptisk innan jag gick hit för första gången, men blev positivt överraskad! Det är genuint, rustikt, äkta och gott! Deras kräft-toast skagen är superb! SOS tallriken likaså! Lokalen är enkel men det passar konceptet och upplevelsen... Visa hela »

2 apr 2019

Det blev klassikern köttbullar med mos. Jag hade inga höga förhoppningar på detta stället men det var god mat.

15 apr 2017

En institution som fortsätter att leverera år efter år. Jag har druckit öl och ätit lunch här flera gånger och det bästa med Kvarnen är nog deras härliga personal och klassiska atmosfär.

2 mar 2020

Kvarnen är en rustik och gammal klassisk ölhall i hjärtat av Söder. Letar du god husman och är i krokarna ska du definitivt gå hit. Kvarnen serverar även klassisk brunchbuffé helgtid med allt från sill och gravad lax till våfflor. Måste oc... Visa hela »

29 maj 2015

Bara besökt Kvarnen för brunch, men det var en mycket trevlig upplevelse. Stor variation och bra kvalitet. Stort plus för väl tilltaget dessertbord inkluderande våfflor med grym frasighet. Tyvärr ingår ingen dryck alls och den apelsinjuice som kan beställas... Visa hela »

22 sep 2016

Det var bättre 2001