Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kvarnen

3,3
8 betyg
Redigera Kvarnen
Kvarnen

Folkliga Söderinstitutionen Kvarnen är en av stans äldsta ölhallar med allt som hör till. Hit hittar såväl Bajenfans som klubbkids, ölälskare och hungriga middagsgäster för att umgås i stimmig miljö med över 100 år på nacken. Under våren öppnar Kvarnen upp sin populära uteservering.

Användarbilder på Kvarnen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Kvarnen av Catrin M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 aug 2018

Var minst sagt skeptisk innan jag gick hit för första gången, men blev positivt överraskad! Det är genuint, rustikt, äkta och gott! Deras kräft-toast skagen är superb! SOS tallriken likaså! Lokalen är enkel men det passar konceptet och upplevelsen... Visa hela »

23 nov 2020

En av Stockholms få ölhallar. Tankarna går till tysk ölhall. Högt till tak och ganska stimmig lokal. Standardhak för Bajens supportrar.

2 apr 2019

Det blev klassikern köttbullar med mos. Jag hade inga höga förhoppningar på detta stället men det var god mat.

15 apr 2017

En institution som fortsätter att leverera år efter år. Jag har druckit öl och ätit lunch här flera gånger och det bästa med Kvarnen är nog deras härliga personal och klassiska atmosfär.

29 maj 2015

Bara besökt Kvarnen för brunch, men det var en mycket trevlig upplevelse. Stor variation och bra kvalitet. Stort plus för väl tilltaget dessertbord inkluderande våfflor med grym frasighet. Tyvärr ingår ingen dryck alls och den apelsinjuice som kan beställas... Visa hela »

22 sep 2016

Det var bättre 2001

2 mar 2020

Kvarnen är en rustik och gammal klassisk ölhall i hjärtat av Söder. Letar du god husman och är i krokarna ska du definitivt gå hit. Kvarnen serverar även klassisk brunchbuffé helgtid med allt från sill och gravad lax till våfflor. Måste oc... Visa hela »

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.