Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Exit Lounge & Bar

3,3 • 3 recensioner
Exit Lounge & Bar

I korsningen Folkungagatan och Götgatan mixar Exit Lounge & Bar mat och dryck i modern loungemiljö med mjuka stolar och fåtöljer. Hit kommer du för allt från lunch, middag och tapas till vin, bubbel och cocktails i baren. Slappna av och glöm allt vad stramt skandinaviskt heter.

Restaurang, bar och lounge – Exit är lite av varje. Centralt beläget i en av stadsdelens mest myllrande korsningar bjuder de på allt från lunch till barhäng med en skön lounge-känsla. Miljön ramas in av moderna motiv på väggarna, mattor, fåtöljer och två stilrena barer.

Här är det mat, dryck och en avslappnad atmosfär som gäller under hela dagen. Ta en paus från kontoret och fyll på med lunch, ta varmrätt eller lite tapas efter jobbet, eller ät något lättare från kvällens loungemeny medan du sippar på någon av drinkarna och möts upp med vänner.

Fredagar och lördagar håller man öppet till 03 och bjuder på skön stämning och musik i de två barerna. För den som vill arrangera sitt eget event finns även en festvåning för privata fester, företagsevenemang och liknande. Lokalen är anpassad för både större och mindre sällskap.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 nov 2017

Gillar inredningen och de sköna fåtöljerna. De rekommenderade ett bra vin.

17 aug 2016

Var där tillsammans med min familj, vi var 7 stycken vi var där den 9 augusti och vi fick helt utsökt mat och på en skala mellan 1-10 är det en tia på servicen. Rekommenderas varm

28 mar 2018

Brukade boka flera bord en gång i månaden för att nätverka med branschkollegor 15-25 pers. Eftersom att vi var så många så brukade vi vara i deras "festvåning". Dom första gångerna gick det bra och vi trivdes bra. Med tiden som gick... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

11 sep 2016

Helt okej som bar men restaurangen är inget jag rekommenderar. Svag trea.