Exit Lounge & Bar

2,8
6 betyg
$$-$$$
Bar
Restaurang
Exit
2,8
6 betyg

I korsningen Folkungagatan och Götgatan bjuder Exit Lounge & Bar på en gemytlig loungemiljö med mjuka fåtöljer och avslappnad stämning hela dagen. Hit kan man komma för att äta lunch mitt på Söder, hänga i baren eller mötas upp över en middag med tapas och cocktails.

Exit Lounge & Bar är centralt beläget vid Medborgarplatsen, mitt i folkvimlet. Här har man satsat på att skapa en intim och mysig miljö för både vänner och par, med matsal och två barer att umgås i. Middagsmenyn kretsar framför allt kring tapas med kontinentala och skandinaviska inslag, men man serverar även burgare och andra klassiska varmrätter för den som föredrar det. I baren kan man avrunda dagen med ett glas vin, lite bubbel eller en cocktail och beställa in barsnacks. Här går det lika bra att stanna till på en AW med vännerna som att gå på en romantisk dejt.

Dagtid är Exit Lounge & Bar ett centralt lunchalternativ för den som befinner sig på Söder och vill ha nära till allt. På lunchmenyn hittar man både husmansinfluerade rätter och stående klassiker med sydeuropeiska influenser. Det går även bra att beställa in två valfria tapas från restaurangens hela tapasmeny under lunchen.

För den som vill arrangera sitt eget event har restaurangen även en festvåning som kan abonneras för privata fester, företagsevenemang och andra events. Lokalen passar bra för både större och mindre sällskap.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Exit Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
6

Recensioner av Exit

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag vill framföra min besvikelse över min senaste upplevelse på er restaurang. Servitören var otroligt otrevlig och gav ingen förvarning om den långa väntetiden. När vi frågade hur länge det skulle dröja och förklarade att vi hade brå...

Ett riktigt favvoställe för drinkar med vänner, tinderdejter, aw mm. När jag bodde i Medis hängde jag ofta här. Härlig miljö med sköna sittplatser och fräscha toaletter. Snygg inredning och bar. Känns som en lyxigare bar men ändå inte...

Listad i: Aw på fredagar

Gillar inredningen och de sköna fåtöljerna. De rekommenderade ett bra vin.

kände mig inte välkommen, inte så schysst service. men fin lokal och miljö.

Var där tillsammans med min familj, vi var 7 stycken vi var där den 9 augusti och vi fick helt utsökt mat och på en skala mellan 1-10 är det en tia på servicen. Rekommenderas varm

Brukade boka flera bord en gång i månaden för att nätverka med branschkollegor 15-25 pers. Eftersom att vi var så många så brukade vi vara i deras "festvåning". Dom första gångerna gick det bra och vi trivdes bra. Med tiden som gick...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
6

Representerar du Exit Lounge & Bar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Exit Lounge & Bar?

Vi har klassificerat Exit som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Exit Lounge & Bar?

På Exit Lounge & Bar serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Tapas

Vad kostar det att äta på Exit Lounge & Bar?

Exit Lounge & Bar ligger i prisklassen Mellanklass ($$$)/Undre mellanklass ($$).

Serverar Exit Lounge & Bar lunch?

Ja, Exit har lunchserveringar.

Har Exit Lounge & Bar uteservering?

Ja, Exit Lounge & Bar har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Exit Lounge & Bar?

Exit Lounge & Bar ligger på Götgatan 53, Södermalm. I närheten ligger Medborgarplatsen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 50m).