Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Exit Lounge & Bar

3,2
5 recensioner
Exit Lounge & Bar

I korsningen Folkungagatan och Götgatan mixar Exit Lounge & Bar mat och dryck i modern loungemiljö med mjuka stolar och fåtöljer. Hit kommer du för allt från lunch, middag och tapas till vin, bubbel och cocktails i baren. Slappna av och glöm allt vad stramt skandinaviskt heter.

Användarbilder på Exit Lounge & Bar

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 feb 2020

Ett riktigt favvoställe för drinkar med vänner, tinderdejter, aw mm. När jag bodde i Medis hängde jag ofta här. Härlig miljö med sköna sittplatser och fräscha toaletter. Snygg inredning och bar. Känns som en lyxigare bar men ändå inte... Visa hela »

Listad i: Aw på fredagar
14 nov 2017

Gillar inredningen och de sköna fåtöljerna. De rekommenderade ett bra vin.

8 okt 2020

kände mig inte välkommen, inte så schysst service. men fin lokal och miljö.

17 aug 2016

Var där tillsammans med min familj, vi var 7 stycken vi var där den 9 augusti och vi fick helt utsökt mat och på en skala mellan 1-10 är det en tia på servicen. Rekommenderas varm

28 mar 2018

Brukade boka flera bord en gång i månaden för att nätverka med branschkollegor 15-25 pers. Eftersom att vi var så många så brukade vi vara i deras "festvåning". Dom första gångerna gick det bra och vi trivdes bra. Med tiden som gick... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

11 sep 2016

Helt okej som bar men restaurangen är inget jag rekommenderar. Svag trea.