Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Baras Imperium

2,7 • 6 recensioner
Baras Imperium

I Medborgarplatsens ena hörna hittar du Baras Imperium – en av Södermalms hetaste mötesplatser för den som uppskattar mat och dryck till generösa priser. Restaurangen är ett av Baras-koncernens fyra ställen i Stockholm. Hit kan du komma för en avslappnad middag med vännerna, en spontan AW eller för lite skönt häng på den inglasade uteserveringen som håller öppet året om.

I hjärtat av Södermalm, närmare bestämt på Medis, hittar du den populära krogen Baras Imperium. Här vill man erbjuda gästerna, som består av såväl stammisar som nyfikna, ett centralt vattenhål som även ligger i närheten av de övriga filialerna. Baras restauranger har gjort sig kända för att vara tillgängliga och prisvärda alternativ för den som vill äta en spontan middag i en avslappnad och mysig miljö.

I anslutning till restaurangen ligger den inglasade uteserveringen, med 300 sittplatser, som håller öppet året om och som lämpar sig för en plånboksvänlig afterwork, som hålls varje vardag mellan klockan 15-17. Även restaurangdelen och loungen har blivit en populär mötesplats, där såväl meny som dryckeslista är välfylld med ett blandat utbud. Botanisera bland smårätter, pizzor, moules frites samt kött- och fiskrätter och kombinera din måltid med en öl (varför inte en hel kanna?), vin, bubbel eller en festlig drink.

Lokalens dova belysning i kombination med de färgglada inredningsdetaljerna skapar en gemytlig atmosfär som lockar till sig en mixad publik. Ledorden för Baras Imperium, likväl som för alla Baras restauranger, är att kunna erbjuda gästerna en trevlig utekväll som inte kostar skjortan. Är ni ett större sällskap som ska fira födelsedag eller arrangera en kick off? Då kan ni välja att boka Imperiums cocktailbar.

Se även Baras Ställe, Baras Backe, Bara Enkelt, Bara Ute

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 mar 2019

Den eviga frågan ''vart ska vi gå?'' Jag lyckas alltid hamna här hur jag än vrider och vänder på det. Är det den mycket prisvärda ölen, är det kanske maten? Jag vet ärligt talat inte, det jag vet är att jag träff... Visa hela »

9 sep 2018

trevligt ställe med annorlunda inredning. Gillar ställen som har Något extra och här är det verkligen det. Bra val på drinkar, lite i enklare sort men endå med en twist. Kanske en GT med peppar i? Och även bubblet var gott. Var där en vardag så d... Visa hela »

28 nov 2019

Någon av Baras restauranger är alltid ett av de första alternativen som poppar upp när någon frågar var vi ska gå, stammis som man är. Jag älskar att hänga på Imperium av flera anledningar (typ löjromspizzan – löjligt god, f... Visa hela »

6 jul 2017

Riktigt imponerad över hur de fått till den här gamla lokalen. Kul inredning och en fantastisk terrass.

28 sep 2019

Jag och min kompis besökte detta ställe igår. Restaurangen är till synes trevlig med goda musslor. Det började med att vi beställde mat i baren, min kompis beställde quasadillas och jag beställde musslor. Vi får en skylt med vårt bordsnummer som v... Visa hela »

17 jul 2017

Alldeles för trångt på uteserveringen , blev ombedd att hjälpa personalen 3 gånger att plocka glas på borden bredvid och lessnade på det och sa att jag inte jobbar här . Då gick tydligen servitrisen till ägaren och vad hon sagt vet jag inte , m... Visa hela »