Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Baras Imperium

2,1
9 betyg
Redigera Baras Imperium
Baras Imperium

I Medborgarplatsens ena hörna hittar du Baras Imperium – en av Södermalms hetaste mötesplatser för den som uppskattar mat och dryck till generösa priser. Restaurangen är ett av Baras-koncernens fyra ställen i Stockholm. Hit kan du komma för en avslappnad middag med vännerna, en spontan AW eller för lite skönt häng på den inglasade uteserveringen som håller öppet året om.

Se även Baras Ställe, Baras Backe, Bara Enkelt, Bara 2.Noll

Användarbilder på Baras Imperium Visa alla

  • Lägg till bild
  • Löjromspizza (mini-varianten, som räcker om du inte är vrålhungrig) - Bild från Baras Imperium av Emmi A.
  • Bild från Baras Imperium av Fredrik J.
  • Bild från Baras Imperium av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
9 sep 2018

trevligt ställe med annorlunda inredning. Gillar ställen som har Något extra och här är det verkligen det. Bra val på drinkar, lite i enklare sort men endå med en twist. Kanske en GT med peppar i? Och även bubblet var gott. Var där en vardag så d... Visa hela »

28 nov 2019

Någon av Baras restauranger är alltid ett av de första alternativen som poppar upp när någon frågar var vi ska gå, stammis som man är. Jag älskar att hänga på Imperium av flera anledningar (typ löjromspizzan – löjligt god, f... Visa hela »

28 mar 2019

Den eviga frågan ''vart ska vi gå?'' Jag lyckas alltid hamna här hur jag än vrider och vänder på det. Är det den mycket prisvärda ölen, är det kanske maten? Jag vet ärligt talat inte, det jag vet är att jag träff... Visa hela »

6 jul 2017

Riktigt imponerad över hur de fått till den här gamla lokalen. Kul inredning och en fantastisk terrass.

30 jul 2021

Jag stod i kö i 3 Tim för att komma in på baren folk trängde sig och detta ställe har inget bra system för att få in folk i baren. Människor kan sitta från 19 till 03 utan problem medan det är en 4 Tim kö utanför. Inte bra system fö... Visa hela »

15 jul 2021

Tjejen som jobbar där skickade ut mig och mina vänner för att vi var ”för fulla”. Detta var 2 bärs djupt. Rekommenderar inte detta ställe till någon.

17 jul 2017

Alldeles för trångt på uteserveringen , blev ombedd att hjälpa personalen 3 gånger att plocka glas på borden bredvid och lessnade på det och sa att jag inte jobbar här . Då gick tydligen servitrisen till ägaren och vad hon sagt vet jag inte , m... Visa hela »

28 sep 2019

Jag och min kompis besökte detta ställe igår. Restaurangen är till synes trevlig med goda musslor. Det började med att vi beställde mat i baren, min kompis beställde quasadillas och jag beställde musslor. Vi får en skylt med vårt bordsnummer som v... Visa hela »

24 sep 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.