Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Snaps Bar & Bistro

1,8 • 5 recensioner
Snaps Bar & Bistro

Mitt på Medborgarplatsen ligger baren och restaurangen Snaps. Kön ringlar ofta lång utanför, både vardagar och helg. Som mest folk är det när solen skiner ute och uteserveringen slagit upp portarna för kaffe och öldrickande besökare. Namnet i sig tyder ju på ett väl sortiment av denna dryck och det finns ett stort urval att välja på i baren Ragnus Tagnus en trappa ner.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 apr 2019

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kort sagt: när läget är det enda som gör att du hamnar här

28 mar 2019

Snaps är inte mitt favorit ställe att sätta mig vid. Visst har det hänt x antal gånger och lär hamna där igen. Det är en av många barer som ligger i rad vid Medborgarplatsen, och tyvärr är den ej mitt första val.

Enkelt, ligger... Visa hela »

24 apr 2019

Att endast ta emot kontanter och inte kortbetalning i baren känns extremt gammaldags och ej kundvänligt. Drar stor nytta av läget närmast Götgatan på Medborgarplatsen.

22 jun 2019

Drinkarna här är så jävla äckliga. Beställde en cosmo som mest bestod av vatten, min mojito var odrickbar. Flera i mitt umgänge fick smaka och alla höll med mig, katastrof. Beställer du öl, cider, cava eller andra färdiga drycker så ä... Visa hela »

7 jun 2015

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

bar utanför är ok, men dörren gard var riktigt otrevlig och förstörde vår evenig helt, vi hade drinkar utanför och vi gick in senare, detta var innan de hade omslaget och warderobe, satt vid ett bord med margaritas (like40 år gamla inte 18 och svenska all) n... Visa hela »