Snaps Bar & Bistro

2,1
9 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Nattklubb
Snaps
2,1
9 betyg

Mitt på Medborgarplatsen ligger baren och restaurangen Snaps. Kön ringlar ofta lång utanför, både vardagar och helg. Som mest folk är det när solen skiner ute och uteserveringen slagit upp portarna för kaffe och öldrickande besökare. Namnet i sig tyder ju på ett väl sortiment av denna dryck och det finns ett stort urval att välja på i baren Ragnus Tagnus en trappa ner.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Snaps Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,1
9

Recensioner av Snaps

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Ja... Vad ska man säga om Snaps?
Så lite finns att säga om det här stället, men ändå så mycket.

Läget är ju fantastiskt. (Uteserveringen är ju det som är grejen). Det had eje kunnat vara rätt mysigt men dom har verkli...

Inte nöjd med maten tyvärr.
Vi var fyra som beställde olika rätter, alla fick kall mat, hamburgare med pommes kall, själv beställde jag en pizza shrimps chili and garlic haha fick en bränd pizza med skalade räckor toppad med aioli och dill, ehhh ok?
K...

Snaps är inte mitt favorit ställe att sätta mig vid. Visst har det hänt x antal gånger och lär hamna där igen. Det är en av många barer som ligger i rad vid Medborgarplatsen, och tyvärr är den ej mitt första val.
Enkelt, ligger bra t...

Att endast ta emot kontanter och inte kortbetalning i baren känns extremt gammaldags och ej kundvänligt. Drar stor nytta av läget närmast Götgatan på Medborgarplatsen.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Kort sagt: när läget är det enda som gör att du hamnar här

Läget är det som ger betyget. Maten är katastrof och även drinkarna. Mysigt ställe att sitta på med vänner bara.

Texten har översatts automatiskt.

bar utanför är ok, men dörren gard var riktigt otrevlig och förstörde vår evenig helt, vi hade drinkar utanför och vi gick in senare, detta var innan de hade omslaget och warderobe, satt vid ett bord med margaritas (like40 år gamla inte 18 och svenska all) n...

Drinkarna här är så jävla äckliga. Beställde en cosmo som mest bestod av vatten, min mojito var odrickbar. Flera i mitt umgänge fick smaka och alla höll med mig, katastrof. Beställer du öl, cider, cava eller andra färdiga drycker så ä...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Dålig mat och personal som inte förstår vad man säger.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,1
9

Representerar du Snaps Bar & Bistro?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Snaps Bar & Bistro?

På Snaps Bar & Bistro serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Pasta
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Snaps Bar & Bistro?

Snaps Bar & Bistro ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Snaps Bar & Bistro uteservering?

Ja, Snaps Bar & Bistro har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Snaps Bar & Bistro lunch?

Ja, Snaps har lunchserveringar.

Var ligger Snaps Bar & Bistro?

Snaps Bar & Bistro ligger på Götgatan 48, 118 26, Södermalm. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 150m).