Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Gaston

4,4
8 betyg
Redigera Gaston

Goda viner från utvalda vingårdar – det är konceptet på Gaston som erbjuder både hemleverans och avslappnad vinbar på Mälartorget i Gamla Stan. Vinbaren är till för såväl noviser som riktiga vinproffs och här serveras alla slags viner, så länge de är bra. I baren serveras lite lyxigare smårätter och snacks.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 mar 2020

Även om jag inte dricker vin så har jag alltid velat testa Gaston. När corona-krisen slog till och de erbjöd halva priset på all mat var det därför svårt att motstå. Körde avsmakningsmenyn. 6 rätter plus en liten macaron. Och va bra det var!... Visa hela »

16 feb 2020

Var tillbaka på Gaston igår lördag, varit här tidigare men det var ett år sen och då var besöket en solklar femma. Drack då ett av de godaste vita viner jag druckit någonsin och maten var grym. Igår blev jag tyvärr inte lika imponerad, do... Visa hela »

30 okt 2018

Underbart härlig vinbar med bra utbud av viner, snacks och käk.
Dov belysning med trä, sten, glas och koppar inredd avlång lokal med avlånga barbord som man delar med andra gäster. Men man finner även små bord ifall man vill ha sin space.
En mysig... Visa hela »

29 apr 2018

Maten är fantastisk! De har/hade en Ruben Burger med sauterad svamp som all borde pröva. Sen har de riktigt trevliga viner och man blir väldigt uppassad av personalen.

Listad i: Vin
8 sep 2016 · Uppdaterad

Riktigt härligt ställe med trevlig personal och snygg lokal.

Listad i: 🥃 Bra barer
2 nov 2019

Till ytan riktigt snyggt, ser schysst ut men resten? Oengagerad personal, inte så inspirerande vinlista, den kanske hade varit mer levande om personalen visat intresse för de få gäster de hade denna fredag.
Inget ställe jag och sambon kommer gå tillbaka till, ty... Visa hela »

4 feb 2018

Mysig vinbar med trevlig personal som hjälper en hitta nya goda viner. Åt en mycket god hamburgare där också.

21 okt 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.