Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Stampen

4,4
5 betyg
Redigera Stampen

Stampen är ett legendariskt jazzställe som även blandar in gammal rock. Här spelas det livemusik nästan varje kväll i veckan. Barmenyn bjuder på tacos och annat från Mexiko. På nedervåningen huserar Geronimo's FGT som bjuder just på detta.

Användarbilder på Stampen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Stampen av Niklas E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2019

Den här recensionen avser endast deras livekareoke som infaller onsdagen i slutet på varje månad och som är alldeles underbar!

Allting som har med schlager att göra går hem hos mig och att få möjligheten att sjunga ABBA till ett sexmannaband i den... Visa hela »

28 apr 2020

Nog en av Gamla stans mest klassiska pubar. Kör livemusik nästan jämnt. Avspänd stämning.

5 maj 2017

Var på nedervåningen. Snygg inredning som passade den mexikanska maten perfekt. Även menyn var formad i samma stil som inredningen. Personalen var väldigt trevlig och serviceinriktad, vilket är rätt ovanligt när man är på en pub. Har inget att klaga på... Visa hela »

28 mar 2019

Nu snackar vi hak! Nordvietnam inleder den så kallade Têt-offensiven och stampen öppnar upp portarna för första gången, året va 1968.

Står själv och plinkar gura på den här scenen tillsammans med ''Skanky Fred''... Visa hela »

19 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.