Kelly's Bar & Restaurang

3,0
2 betyg
$$
Bar
Kelly's
3,0
2 betyg

Den klassiska rockbaren Kelly's är mer än bara en renodlad rockbar. Här kan man njuta av ett skönt och avslappnat häng under dagen, efter jobbet och långt in på småtimmarna. Stanna till för en spontan middag, en afterwork med kollegorna eller en helkväll med kompisgänget. Priserna på mat och dryck är snälla och stämningen är alltid festlig.

Centralt beläget mitt i Södermalms hjärta, på livade Folkungagatan vid Medborgarplatsen, har Kelly's blivit ett populärt tillhåll för människor i alla åldrar och med flertalet återkommande stammisar. Matmenyn är gedigen och fylld av många olika rätter som passar för alla smaker. Här hittar du allt från kött- och fiskrätter till vegetariska alternativ, pasta och barnmeny. Du behöver inte leta länge innan du hittar något du gillar.

Med inredning i genomgående röda nyanser, rustika träbord och rockinspirerade utsmyckningar skapas en klassisk pubmiljö med en personlig hemma hos-känsla. Den luftiga lokalen erbjuder utrymme för sällskap i alla storlekar – perfekt för det stora gänget. I restaurangdelen är borden försedda med rutiga dukar, à la Lady och Lufsen, under middagstid. Under årets varmare månader öppnar uteserveringen upp, som har ett perfekt läge för den som gillar liv och rörelse. Den varma atmosfären i kombination med generösa öppettider, och ett gediget utbud av både mat och dryck, gör Kelly's till en destination för alla.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Kelly's Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
2

Recensioner av Kelly's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Sämsta stället 👍

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Kom in men tyvärr anabola vakten var otrevlig, tog en öl räckte betyg 1/5

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Vakter med maktmissbruk tyvärr. Jag går på en gång ifall vakten tycker att jag är för full.
Men på detta ställe är vakterna bara allmänt otrevliga. Saker som har hänt på det där stället, skulle det gå att göra...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
2

Representerar du Kelly's Bar & Restaurang?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Kelly's Bar & Restaurang?

På Kelly's Bar & Restaurang serveras bland annat:

  • Kött
  • Amerikanskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Kelly's Bar & Restaurang?

Kelly's Bar & Restaurang ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av bar är Kelly's Bar & Restaurang?

Vi har klassificerat Kelly's som:

  • Budgetbar
  • Ölbar
  • Pub

Är Kelly's Bar & Restaurang barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Kelly's som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Kelly's Bar & Restaurang?

Kelly's Bar & Restaurang ligger på Folkungagatan 49, 116 22, Södermalm. I närheten ligger Medborgarplatsen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen.