Kelly's Bar & Restaurang

5,0
1 betyg
Redigera Kelly's Bar & Restaurang

Den klassiska rockbaren Kelly's är mer än bara en renodlad rockbar. Här kan man njuta av ett skönt och avslappnat häng under dagen, efter jobbet och långt in på småtimmarna. Stanna till för en spontan middag, en afterwork med kollegorna eller en helkväll med kompisgänget. Priserna på mat och dryck är snälla och stämningen är alltid festlig.

Centralt beläget mitt i Södermalms hjärta, på livade Folkungagatan vid Medborgarplatsen, har Kelly's blivit ett populärt tillhåll för människor i alla åldrar och med flertalet återkommande stammisar. Matmenyn är gedigen och fylld av många olika rätter som passar för alla smaker. Här hittar du allt från kött- och fiskrätter till vegetariska alternativ, pasta och barnmeny. Du behöver inte leta länge innan du hittar något du gillar.

Med inredning i genomgående röda nyanser, rustika träbord och rockinspirerade utsmyckningar skapas en klassisk pubmiljö med en personlig hemma hos-känsla. Den luftiga lokalen erbjuder utrymme för sällskap i alla storlekar – perfekt för det stora gänget. I restaurangdelen är borden försedda med rutiga dukar, à la Lady och Lufsen, under middagstid. Under årets varmare månader öppnar uteserveringen upp, som har ett perfekt läge för den som gillar liv och rörelse. Den varma atmosfären i kombination med generösa öppettider, och ett gediget utbud av både mat och dryck, gör Kelly's till en destination för alla.

Användarbilder på Kelly's Bar & Restaurang Visa alla

  • Lägg till bild