Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Monkybar

5,0
2 recensioner
Monkybar

Monkybar på Sveavägen vill erbjuda ett avslappnat vattenhål med billig öl och bra stämning. Här kan man umgås med vännerna hela kvällen – puben håller öppet fram till 03.

Nära Handels på Sveavägen ligger den sociala puben där man kan mötas upp över en öl eller något att äta. Monkybar satsar på ett stort utbud av både öl och whiskey med något för alla smaker, men också vällagad pubmat i stil med hamburgare och fish n’ chips. Tanken är att de flesta ska kunna hitta något som faller dem i smaken, och man erbjuder även alkoholfria drinkar. Bortsett från att äta och dricka kan man också kolla in stora sportmatcher på tv.

Monkybar, som öppnade 2019, är en pub av det lite modernare slaget. Barlagda tegelväggar, bruna lädersoffor och industrilampor samsas med palmer och graffitiliknande väggmotiv som har olika budskap. Lokalen har gott om plats för sällskap som vill umgås långt in på kvällen och här utlovas både billig öl och bra stämning. Den som vill kan stanna ända fram till 03, då puben stänger.

Användarbilder på Monkybar

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 mar 2020

Andy is great! He knows exactly what people want. And he knows what he sells! Thanks for having me.

30 maj 2020

Trevlig personal ! Speciellt Robert och Hanna!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

4 okt 2019

Wow va fint det har blivit 🍺🍺