Monkybar

2,0
12 betyg
$
Pub
Monkybar
2,0
12 betyg

Monkybar på Sveavägen vill erbjuda ett avslappnat vattenhål med billig öl och bra stämning. Här kan man umgås med vännerna hela kvällen – puben håller öppet fram till 03.

Nära Handels på Sveavägen ligger den sociala puben där man kan mötas upp över en öl eller något att äta. Monkybar satsar på ett stort utbud av både öl och whiskey med något för alla smaker, men också vällagad pubmat i stil med hamburgare och fish n’ chips. Tanken är att de flesta ska kunna hitta något som faller dem i smaken, och man erbjuder även alkoholfria drinkar. Bortsett från att äta och dricka kan man också kolla in stora sportmatcher på tv.

Monkybar, som öppnade 2019, är en pub av det lite modernare slaget. Barlagda tegelväggar, bruna lädersoffor och industrilampor samsas med palmer och graffitiliknande väggmotiv som har olika budskap. Lokalen har gott om plats för sällskap som vill umgås långt in på kvällen och här utlovas både billig öl och bra stämning. Den som vill kan stanna ända fram till 03, då puben stänger.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Monkybar Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,0
12

Recensioner av Monkybar

Det går inte att recensera Monkybar för tillfället.

Texten har översatts automatiskt.

Dålig bar. Säkerhetsvakter (särskilt den lilla med mustasch) och den "bruna" anställd var verkligen oförskämd, hotar sina kunder att aldrig komma tillbaka igen. Chefen är trevlig, men säkerhetsvakter och anställda gör det till en riktigt u...

Texten har översatts automatiskt.

Dålig bar, vakten från Nordafrika är oförskämd och bryr sig uppenbarligen inte ett skit om gästerna!

Texten har översatts automatiskt.

Andy är toppen! Han vet precis vad folk vill. Och han vet vad han säljer! Tack för att du tog mig.

Vill du få din kväll förstörd , gå gärna till monkeybar. Ägaren är hemsk, går runt till alla och ber en att beställa mer än vad man orkar. Personalen är ostrukturerad och missar dina beställningar, folk behandlas olika beroende på...

Riktigt ofräscht ställe, sunkiga gäster och dålig service. Värre än en riktig lågbudget bar i förorten. Rekommenderas ej.

Bad service and unproffesional. Don’t visit!!

Personalen hetsar en att dricka och om du inte beställer en ny dricka innan du knappt hunnit dricka upp halva ditt glas blir man utslängd och får 2 minuter på dig att halsa halva drickan, kommer ALDRIG gå tillbaka

Öl är underfylld, och vissa öl serveras mindre än andra. Personalen svarar inte på kommentarer. Never again!

Trevlig personal ! Speciellt Robert och Hanna!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Wow va fint det har blivit 🍺🍺

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,0
12

Representerar du Monkybar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Monkybar?

Vi har klassificerat Monkybar som:

  • Sportbar
  • Pub
  • Budgetbar
  • Whiskybar
  • Ölbar

Vad kostar det att äta på Monkybar?

Monkybar ligger i prisklassen Budget ($).

Vilken typ av mat serveras på Monkybar?

På Monkybar serveras bland annat:

  • Pubmat

Är det billigt att äta på Monkybar?

Monkybar ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Var ligger Monkybar?

Monkybar ligger på Sveavägen 88, 113 59, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 50m).