Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Monkybar

2,0
12 betyg
Redigera Monkybar

Monkybar på Sveavägen vill erbjuda ett avslappnat vattenhål med billig öl och bra stämning. Här kan man umgås med vännerna hela kvällen – puben håller öppet fram till 03.

Nära Handels på Sveavägen ligger den sociala puben där man kan mötas upp över en öl eller något att äta. Monkybar satsar på ett stort utbud av både öl och whiskey med något för alla smaker, men också vällagad pubmat i stil med hamburgare och fish n’ chips. Tanken är att de flesta ska kunna hitta något som faller dem i smaken, och man erbjuder även alkoholfria drinkar. Bortsett från att äta och dricka kan man också kolla in stora sportmatcher på tv.

Monkybar, som öppnade 2019, är en pub av det lite modernare slaget. Barlagda tegelväggar, bruna lädersoffor och industrilampor samsas med palmer och graffitiliknande väggmotiv som har olika budskap. Lokalen har gott om plats för sällskap som vill umgås långt in på kvällen och här utlovas både billig öl och bra stämning. Den som vill kan stanna ända fram till 03, då puben stänger.

Användarbilder på Monkybar Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Det går inte att recensera Monkybar för tillfället.

23 okt 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Dålig bar. Säkerhetsvakter (särskilt den lilla med mustasch) och den "bruna" anställd var verkligen oförskämd, hotar sina kunder att aldrig komma tillbaka igen. Chefen är trevlig, men säkerhetsvakter och anställda gör det till en riktigt u... Visa hela »

2 mar 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Andy är toppen! Han vet precis vad folk vill. Och han vet vad han säljer! Tack för att du tog mig.

17 okt 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Dålig bar, vakten från Nordafrika är oförskämd och bryr sig uppenbarligen inte ett skit om gästerna!

27 okt 2020

Vill du få din kväll förstörd , gå gärna till monkeybar. Ägaren är hemsk, går runt till alla och ber en att beställa mer än vad man orkar. Personalen är ostrukturerad och missar dina beställningar, folk behandlas olika beroende på... Visa hela »

30 sep 2020

Riktigt ofräscht ställe, sunkiga gäster och dålig service. Värre än en riktig lågbudget bar i förorten. Rekommenderas ej.

18 sep 2020

Översätt till svenska »

Bad service and unproffesional. Don’t visit!!

18 sep 2020

Personalen hetsar en att dricka och om du inte beställer en ny dricka innan du knappt hunnit dricka upp halva ditt glas blir man utslängd och får 2 minuter på dig att halsa halva drickan, kommer ALDRIG gå tillbaka

29 aug 2020

Öl är underfylld, och vissa öl serveras mindre än andra. Personalen svarar inte på kommentarer. Never again!

30 maj 2020

Trevlig personal ! Speciellt Robert och Hanna!

30 aug 2021

28 aug 2021

23 okt 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

4 okt 2019

Wow va fint det har blivit 🍺🍺

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.