Hirschenkeller Sveavägen

1,0
2 betyg
$
Restaurang
Bar
Hirschenkeller
1,0
2 betyg

Hirschenkeller öppnade första gången 1976 i Stockholm och finns idag på flera ställen. Här serveras öl, cider och vin tillsammans med rätter som bratwurst, hamburgare, fish n chips, plankstek och caesarsallad. Allt till humana priser.

På Hirschenkeller äter, dricker och umgås man i avslappnad pubmiljö. Tanken är att vara en naturlig mötesplats för alla, oavsett om man är hungrig eller törstig. Bortsett från rätter som bratwurst, hamburgare och plankstek serveras även ett par vegetariska rätter samt mindre rätter som toast skagen och nachos, om man bara vill ha något litet till sin öl. Såväl rediga rätter som dryck serveras till priser som är snälla mot plånboken – bland annat ligger många maträtter runt hundringen.

Pubkänslan förmedlas även genom inredningen, som präglas av mörkt trä, en stor bar, väggpaneler, tavlor och horn. Här är det som upplagt för att umgås med vännerna på avslappnat vis. Restaurangen ligger dessutom centralt på Sveavägen och har öppet varje dag året runt, vilket gör den extra tillgänglig.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Hirschenkeller Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,0
2
Google-logo
Google
3,5
1 285

Recensioner av Hirschenkeller

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

En fullständig katastrof! Beställde en snitsel den 31 mars 2019 på kvällen och blev serverad en bränd snitsel som låg ovanpå några svarta kolbitar som förmodligen var potatis. När jag klagade blev jag otrevligt bemött och även hotad av...

otrevlig personal, dålig mat, smutsigt och dåliga ölfat

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Texten har översatts automatiskt.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Den speciella restaurangen, som ligger på Sveavägen 61 i Stockholm, är det perfekta stället att umgås på, om man säger att man skulle känna för att bli tillfrågad och ifrågasatt, på ett negativt sätt, om en t-shirt man tillfä...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,0
2
Google-logo
Google
3,5
1 285

Representerar du Hirschenkeller Sveavägen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Hirschenkeller Sveavägen?

På Hirschenkeller Sveavägen serveras bland annat:

  • Tyskt
  • Europeiskt
  • Pubmat

Vad kostar det att äta på Hirschenkeller Sveavägen?

Hirschenkeller Sveavägen ligger i prisklassen Budget ($).

Vilken typ av bar är Hirschenkeller Sveavägen?

Vi har klassificerat Hirschenkeller som:

  • Budgetbar
  • Ölbar
  • Pub

Är det billigt att äta på Hirschenkeller Sveavägen?

Hirschenkeller ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Serverar Hirschenkeller Sveavägen lunch?

Ja, Hirschenkeller har lunchserveringar.

Var ligger Hirschenkeller Sveavägen?

Hirschenkeller Sveavägen ligger på Sveavägen 61, 11359, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 50m).