Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Crazy Horse Saloon & Bar

3,3
3 betyg
Redigera Crazy Horse Saloon & Bar
Crazy Horse Saloon & Bar

Crazy Horse Saloon & Bar är - som namnet antyder - vilda västern-inspirerat. Med fokus på välsmakande mat och dryck är tanken att skapa en varm och avslappnad miljö. En välfylld bar är ett måste på en "saloon", och denna sviker inte.

Crazy Horse som nickar till den (ö)kända föregångaren som låg intill Stureplan för många år sen, har fått sitt namn ifrån en galen häst som tillhörde en indianledare från Nebraska. De amerikanska influenserna syns tydligt. De färgstarka väggarna pryds med kitschiga ikoner och trähjul.

I dessa områden finns ett antal hak som också serverar billig öl, men till skillnad från sina konkurrenter finns här en högre ambition, och då framför allt i maten som trots sina mycket humana priser håller hög kvalitet. Klassiska pubrätter serveras i form utav hemmagjorda hamburgare (orignalburgaren ca 100-120 kr), BBQ-grillat kött (ribeye ca 150 kr) men även south western-favoriter (ribs ca 140 kr), fajitas (ca 160-180 kr) och nachos (ca 70 kr). Med andra ord en extensiv och prisvänlig meny med något för nästan alla hungriga besökare.

När middagsgästerna beger sig träder barhänget ytterligare fram i rampljuset med livfull stämning och musik fram till småtimmarna. I den svartlaserade baren erbjuds det ett brett urval av dryck: fatöl samt på flaska för alla smaker, prisvärda husviner och ett urval cider från söt till halvtorr och torr.

Se även Crazy Horse Götgatan

Användarbilder på Crazy Horse Saloon & Bar Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 nov 2018

Varmt välkomnande. God öl 🍻 och alldeles lagom väntan på supergod hamburgare 🍔 med krispiga pommes🍟 😊

14 jan 2021

Bra personal, trevlig barmiljö. O billigt utbud på dricka.

11 dec 2019

Riktigt dålig musik och en i personalen var ordentligt otrevlig. Drar ner stämningen. I närheten katastrofalt besök. Tyvärr.