Wäng Izakaya

3,3
11 betyg
$$
Asiatisk restaurang
Wäng Izakaya
3,3
11 betyg

På Wäng Izakaya serveras japansk, thailändsk och kinesisk mat. Här skapas känslan av att befinna sig i Asien, med rödklädd interiör och ett hav av rislampor i taket. Menyn är framtagen med inspiration från världens alla hörn, men med Asien som utgångspunkt.

Nytänkande nudelrätter, bibimbap och exotiska drinkar är exempel på vad du hittar på Wäng Izakaya. Rätterna på menyn är enkla och autentiska med mycket smak och passar den som gillar att utforska asiatiska smaker. I baren kan du beställa färgglada cocktails som till exempel den klassiska Mojiton, fast här med med nya smaker som passion- eller litchifrukt. Man serverar även sake av fin kvalitet.

Wäng Izakaya huserar på Sveavägen i centrala Stockholm i en medelstor lokal. Hit kan du droppa in för lunch eller boka ett bord till middag. Beställ från restaurangens à la carte-meny eller hoppa över maten helt och hållet och häng i den marmorklädda baren. Passar perfekt för den som vill ha en exotisk touch på sin afterwork eller drink.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
11
Google-logo
Google
4,4
738

Recensioner av Wäng Izakaya

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Fint ställe och bra mat! Mitt på Sveavägen, toppen!

Måttligt imponerad efter gårdagens besök. Maten var god men servicen drar ner betyget. Ointresserad och oengagerad personal, jag återvänder inte dit!

Superbra service och trevlig personal! Den asiatiska miljön är mysig och fräsch. Vi satt intill köket vilket är halvt öppet och jag och mitt sällskap åt sushi. Mitt sällskap beställde chefs choice och när jag inte kunde bestämma mig sa ser...

Wäng är ett speciellt ställe! Antingen brukar man ju liksom gå på superambitiösa ställen som Miss Voon och Barbro, som är fantastiska men kostar mycket, eller så brukar det vara kvartershak där det mer handlar om att få mat i magen. ...

·

Helt ok.
Fin, luftig och stor lokal med dämpad belysning, behaglig atmosfär
Trevlig service.
Kockens val av nigiri är vackert och smakfullt. Utöver sushi erbjuder menyn asiatiska tapas, bowls, curryrätter, bibimbap m.m
Öppet även for lunch.
Ty...

·

Meh, tyckte inte att det var något speciellt. Kanske är bättre när det inte är lunch som står på agendan. Gick sjukt fort att få maten – vilket uppskattas i lunchtider.

Fräsch lokal i övrigt!

EDIT: Höjer mitt betyg t...

Helt okej och lite till!
Var där en fredagkväll på middag, skönt ställe om man bara vill ha nåt enkelt okomplicerat.
Mysig inredning, trevlig personal och väldigt god mat!
Kommer nog tillbaka.

Härligt ställe som bjuder på schyst mat. Gillade rullarna framförallt. Dock ingenting som var väldigt bra.

Verkligen en trea, ljummen mat, ljummen lokal, ljummen kryddning. Helt ok lunch, varken mer eller mindre. Går snabbt att få in maten.

De har lyckats få till en bra mix av kvalitetsasiatiskt med budgetställe, priserna är inte höga vilket medför att kraven sänks. Visst finns det saker som kan förbättras men du får absolut valuta för pengarna. Jag är här hyfsat regelbundet...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
11
Google-logo
Google
4,4
738

Representerar du Wäng Izakaya?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Wäng Izakaya?

Vi har klassificerat Wäng Izakaya som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Wäng Izakaya?

På Wäng Izakaya serveras bland annat:

  • Kinesiskt
  • Smårätter
  • Asiatiskt
  • Stark mat
  • Thailändskt

Vad kostar det att äta på Wäng Izakaya?

Wäng Izakaya ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Serverar Wäng Izakaya lunch?

Ja, Wäng Izakaya har lunchserveringar.

Var ligger Wäng Izakaya?

Wäng Izakaya ligger på Sveavägen 88, 113 59, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 50m).