Wäng Izakaya

3,2
10 betyg
Redigera Wäng Izakaya

På Wäng Izakaya serveras japansk, thailändsk och kinesisk mat. Här skapas känslan av att befinna sig i Asien, med rödklädd interiör och ett hav av rislampor i taket. Menyn är framtagen med inspiration från världens alla hörn, men med Asien som utgångspunkt.

Nytänkande nudelrätter, bibimbap och exotiska drinkar är exempel på vad du hittar på Wäng Izakaya. Rätterna på menyn är enkla och autentiska med mycket smak och passar den som gillar att utforska asiatiska smaker. I baren kan du beställa färgglada cocktails som till exempel den klassiska Mojiton, fast här med med nya smaker som passion- eller litchifrukt. Man serverar även sake av fin kvalitet.

Wäng Izakaya huserar på Sveavägen i centrala Stockholm i en medelstor lokal. Hit kan du droppa in för lunch eller boka ett bord till middag. Beställ från restaurangens à la carte-meny eller hoppa över maten helt och hållet och häng i den marmorklädda baren. Passar perfekt för den som vill ha en exotisk touch på sin afterwork eller drink.

Användarbilder på Wäng Izakaya Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Wäng Izakaya av Ida B.
  • Bild från Wäng Izakaya av Ida B.
  • Bild från Wäng Izakaya av Ida B.
  • Pad Thai med en twist  – Bild från Wäng Izakaya av Annelie V.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 mar 2018

Superbra service och trevlig personal! Den asiatiska miljön är mysig och fräsch. Vi satt intill köket vilket är halvt öppet och jag och mitt sällskap åt sushi. Mitt sällskap beställde chefs choice och när jag inte kunde bestämma mig sa ser... Visa hela »

1 okt 2018

Wäng är ett speciellt ställe! Antingen brukar man ju liksom gå på superambitiösa ställen som Miss Voon och Barbro, som är fantastiska men kostar mycket, eller så brukar det vara kvartershak där det mer handlar om att få mat i magen. ... Visa hela »

26 jan 2019 · Uppdaterad

Helt ok.
Fin, luftig och stor lokal med dämpad belysning, behaglig atmosfär
Trevlig service.
Kockens val av nigiri är vackert och smakfullt. Utöver sushi erbjuder menyn asiatiska tapas, bowls, curryrätter, bibimbap m.m
Öppet även for lunch.
Ty... Visa hela »

4 mar 2023

Måttligt imponerad efter gårdagens besök. Maten var god men servicen drar ner betyget. Ointresserad och oengagerad personal, jag återvänder inte dit!

12 jul 2018 · Uppdaterad

Meh, tyckte inte att det var något speciellt. Kanske är bättre när det inte är lunch som står på agendan. Gick sjukt fort att få maten – vilket uppskattas i lunchtider.

Fräsch lokal i övrigt!

EDIT: Höjer mitt betyg t... Visa hela »

9 apr 2019

Helt okej och lite till!
Var där en fredagkväll på middag, skönt ställe om man bara vill ha nåt enkelt okomplicerat.
Mysig inredning, trevlig personal och väldigt god mat!
Kommer nog tillbaka.

16 okt 2018

Härligt ställe som bjuder på schyst mat. Gillade rullarna framförallt. Dock ingenting som var väldigt bra.

26 mar 2019

Verkligen en trea, ljummen mat, ljummen lokal, ljummen kryddning. Helt ok lunch, varken mer eller mindre. Går snabbt att få in maten.

3 mar 2019

De har lyckats få till en bra mix av kvalitetsasiatiskt med budgetställe, priserna är inte höga vilket medför att kraven sänks. Visst finns det saker som kan förbättras men du får absolut valuta för pengarna. Jag är här hyfsat regelbundet... Visa hela »

25 aug 2021