Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

O'Connells Irish Pub

1,7
6 betyg
Redigera O'Connells Irish Pub

Bland de gamla källarvalven i Gamla Stan hittar du den här irländska puben som lockar internationell publik. Bortsett från öl, whiskey, cocktails och hemlagad mat bjuder de på livespelningar varje fredag och lördag. Här finns även darttavlor samt storbildsskärmar där de visar sportmatcher.

Användarbilder på O'Connells Irish Pub Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 sep 2019

Käkade lunch här och det är ok! Så en två + men inte värt en trea skulle jag säga. Åt fish & chips som smakade bra. Det är inte världens roligaste mest "äta med ögonen" mat man får men det är inte heller hit man... Visa hela »

16 jan 2020

Irländsk pub som bockar av alla standardboxar man vill ha av en irländsk pub.

Irländare jag känner gillar stället, så det är väl lite av ett bra betyg. Själv tycker jag att det är OK, men inte överväldigande.

Väldrag... Visa hela »

Listad i: Irish Pub Crawl
29 apr 2018

Känns som en genuin Tempel Bar-pub vilket betyder att det spelar Wild Rover med diverse sträng-instrument och stället är fyllt med turister. De har dock ett stort utbud av öl vilket höjer betyder.

15 feb 2020

Jag och min sambo var här igår och bartendern ville inte servera min sambo efter 2 öl. Det var både orimligt och provocerande eftersom han inte var berusad. Bartendern tyckte att min sambo var för berusad, han såg det på ögonen. Jag har aldrig varit med om... Visa hela »

1 jun 2019

En ur mitt sällskap blev ombedd att lämna efter att ha vart på toaletten med ursäkten att han var för full. Mitt sällskap hade bara beställt 1 öl och vi hade nyligen anlänt till vår reservation och skulle beställa middag, vi hann inte ens best... Visa hela »

1 jan 2019

Gamla stans sämsta pub, finns ingen som helst anledning att gå hit när det finns bra pubar överallt.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.