Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sekt

Sekt en är en tysk restaurang belägen på gränsen mellan Vasastan och Östermalm. Här serveras ett annorlunda utbud av tysk mat tillsammans med tyska viner och bubbel. Bakom står kockarna Pelle Johansson och Patrik Karlsson.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 jun 2020 · Uppdaterad

Hade hört om Sekt mycket innan och såg fram emot att gå hit. Blev dock lite osäker när vi kom in i lokalen. Liten restaurang med få bord. Dock blev man lite obekväm när man kom in för det var så upplyst och kändes som att alla där vä... Visa hela »

25 jun 2020

Otroligt bra! Enda anledningen till att dom inte får en femma är pga efterrätten som inte levererade till hundra procent. Men som sagt, jättegod och fin mat! En fröjd för ögat och för att inte tala om brödet med anklever smör som bara smalt i munnen... Visa hela »

22 aug 2019

Jättebra rakt igenom!! Supertrevlig servis, kunnig personal, god mat!!
Fantastiskt fin anpassad 5-rätters veganmeny i samma takt och klass som övriga rätter.
Och underbart vin!
Rekommenderas

24 apr 2021

Intressant och framför allt ovanligt koncept för en krog i Stockholm. Trevlig lokal samt god service med bra bemötande personal, och inte minst väl tillagad mat.

21 apr 2020

Härligt med en elegant tvist på det tyska som man annars lätt förknippar med endast stabbighet. Däremot så tyckte jag lite saknades för att det ska bli en toppnotering. Åt Maultaschen och deras brödservering med laugenbrezeln; mitt sällskap å... Visa hela »

26 maj 2019

Fantastisk mat!

5 jun 2019

Underbart! Äntligen någon som vågar testa något nytt.

1 jun 2019

Översätt till svenska »

Supergott! Mysigt häng och god öl i solen.

28 maj 2019

Utmärkt mat, riktigt trevlig stämning!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.