Savant Bar

4,5
10 betyg
$$
Vinbar
Hemsida
Instagram
Savant Bar
4,5
10 betyg
Hemsida
Instagram

På Tegnérgatan i Vasastan hittar du den moderna baren för vinentusiaster – Savant. Här är det naturviner som är passionen, med en glaslista som ändras dagligen och en lista med över 500 flaskor.

I köket skapar köksmästaren smårätter av säsongens grönsaker – alltid ekologiska, ofta svenska. Dela kring bordet eller njut av dem själv. Dessutom har de en nollavfallsvision och använder återvunnen porslin och dekoration i baren, och samarbetar med noga utvalda leverantörer som delar samma målbild om en mer hållbar framtid. De vill nämligen att gästerna ska kunna njuta med gott samvete.

Föreslå ändringar

Recensioner av Savant Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 juli 2023

Nytt favorit ställe!! Hört extremt bra om stället tidigare och de lever upp till 100%.
Maten är fantastiskt smakrik och god. Vi testade lite av allt Och hade svårt att välja vad på menyn att ta, allt lät så gott! Men tog, Brödet som var fluff... Visa hela »

5 juli 2022

Bra vin, trevlig, lokal, god mat etc! Det enda som drar mig från att ge 5 stjärnor är att personal är svajig. Känner mig inte alltid jätte välkommen tyvärr, men vem vet! Dem kanske har haft en dålig dag <3

21 feb. 2022

Lördag i februari, snålblåst och egentligen borde man kanske gått o tagit en värmande kopp kaffe men nej, vi ville ha vin, naturvin.

Och varm blev man in i själen när man kom in på Savant, hjärtligt och ärligt.
Goda viner, och bra... Visa hela »

4 juli 2020 · Uppdaterad

Väldigt enkel miljö men otroliga viner!! Är endast naturviner, vilket jag snöat in på senaste tiden. Tanken var att ta två glas men spenderade hela kvällen här istället. Så trevlig personal också, som guidade väldigt snyggt. Både... Visa hela »

4 juli 2019 · Uppdaterad

Opretentiöst bar med pretentiösa naturviner som gjorde succé för smaklökarna. Jag gillart! Fick i mig både vitt, rött och orange vin (!). Skön stämning, många stammisar och trevligt bemötande. Liten matmeny så mer snacks och smår... Visa hela »

3 sep. 2020

Savant Bar är en naturvins- och kaffebar med väldigt kunnig och trevligt personal. Inredningen är enkel på ett snyggt sätt och det spelas alltid bra musik. Här vill man sitta och surpla naturvin hela kvällen lång!

Att sitta på uteserveringen p... Visa hela »

11 juli 2022

Riktig pärla för dig som gillar naturviner. Väldigt kunnig och trevlig personal. Hit går jag gärna fler gånger!

8 feb. 2022

Drack bara några glas vin på Savant, uppskattade utbudet och atmosfären. Nästa gång ska jag prova maten!

31 mars 2022
Listad i: Vinbar
2 mars 2022
Listad i: Favoriter