Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

The Auld Dub

3,5
2 betyg
Redigera The Auld Dub

Är du ute efter en sötsliskig paraplydrink har du kommit fel. Sveriges äldsta genuina irländska pub, tidigare kallad The Dubliner, serverar öl, whiskey och irländsk mat i avslappnad miljö där även livemusik och sportmatcher är givna inslag.

The Auld Dub på Holländargatan, nära Hötorget, är stället för dig som vill uppleva en bit irländsk pubkultur i Stockholm. Sedan starten har man satsat på mat, dryck och livemusik i välkomnande miljö där stämningen är glad. Här kan du umgås med vännerna och bland annat fira Irlands nationaldag Saint Patrick’s Day, lyssna på olika band, gå på pubquiz eller komma i stämning inför stora sportmatcher som visas på storbildsteve.

Den kombinerade puben och restaurangen går i äkta irländskt stuk, med mörka trämöbler och genuin patina. I den långa baren trängs irländska whiskeyflaskor och ölkranar, och i matsalen kantas väggarna av griffeltavlor och inramade affischer. Här kan man slå sig ner och umgås över något att äta eller dricka under större delen av dagen. Genuin pubmat i stil med fish n’ chips och hamburgare serveras till lunch och middag, och den gedigna öllistan inkluderar självklart Guinness och andra kända sorter. Missa inte heller uteserveringen som står öppen mitt i city under sommarhalvåret.

Användarbilder på The Auld Dub Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Auld Dub av DooDa S.
  • Bild från The Auld Dub av Josefin J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 jan 2020 · Uppdaterad

Jag gillar ju The Auld Dub/The Dubliner och tycker nog att det ska vara 3,5 snarare än 3.

Guinnessen är alltid väldragen, deras pub grub - t ex Bangers and Mash - god och mättande, personalen trevlig och de visar Liverpool om de spelar.

"Problemet" fö... Visa hela »

Listad i: Irish Pub Crawl
18 mar 2019

Var här igår 17:e mars, dvs. på St Patricks Day! Bott på Irland och tycker att Paddys Day här påminner mycket om de irländska pubbarna! Testade även pubmaten denna gång: positivt överraskad! Jag åt sliders med sötpotatis pommes frites... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.