The Auld Dub

3,3
4 betyg
$$-$$$
Irländsk pub
Hemsida
The Auld Dub
3,3
4 betyg
Hemsida

Sveriges äldsta genuina irländska pub, tidigare kallad The Dubliner, serverar öl, whiskey och irländsk mat i avslappnad miljö där även livemusik och sportmatcher är givna inslag.

The Auld Dub på Holländargatan, nära Hötorget, är stället för dig som vill uppleva en bit irländsk pubkultur i Stockholm. Sedan starten har man satsat på mat, dryck och livemusik i välkomnande miljö där stämningen är glad. Här kan du umgås med vännerna och bland annat fira Irlands nationaldag Saint Patrick’s Day, lyssna på olika band, gå på pubquiz eller komma i stämning inför stora sportmatcher som visas på storbildsteve.

Den kombinerade puben och restaurangen går i äkta irländskt stuk, med mörka trämöbler och genuin patina. I den långa baren trängs irländska whiskeyflaskor och ölkranar, och i matsalen kantas väggarna av griffeltavlor och inramade affischer. Här kan man slå sig ner och umgås över något att äta eller dricka under större delen av dagen. Genuin pubmat i stil med fish n’ chips och hamburgare serveras till lunch och middag, och den gedigna öllistan inkluderar självklart Guinness och andra kända sorter. Missa inte heller uteserveringen som står öppen mitt i city under sommarhalvåret.

Föreslå ändringar

Användarbilder från The Auld Dub Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av The Auld Dub

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 jan. 2020 · Uppdaterad

Jag gillar ju The Auld Dub/The Dubliner och tycker nog att det ska vara 3,5 snarare än 3.

Guinnessen är alltid väldragen, deras pub grub - t ex Bangers and Mash - god och mättande, personalen trevlig och de visar Liverpool om de spelar.

"Problemet" fö... Visa hela »

Listad i: Irish Pub Crawl
5 sep. 2022

Toppen Pub en riktig klassiker till Pub mycket god mat och härlig miljö

18 mars 2019

Var här igår 17:e mars, dvs. på St Patricks Day! Bott på Irland och tycker att Paddys Day här påminner mycket om de irländska pubbarna! Testade även pubmaten denna gång: positivt överraskad! Jag åt sliders med sötpotatis pommes frites... Visa hela »

28 jan. 2023

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Ni har inte koll på om man har bokat bord eller inte. Värdelöst ljud på matchen. Man hör ingenting. Dålig matta. Ni slänger ut en utan anledning, vakterna är onödigt spydiga och otrevliga lika så personalen

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

1 juli 2023

Undvik detta ställe. Vakten vid dörren är åldersrasist, vi var 5 grabbar i 50-års åldern som ville ta en öl vid 22 en fredagskväll i juni 2023. Vi kom inte in då vakten tyckte vi var för berusade, någon vinglade för mycket på vä... Visa hela »