Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

The Auld Dub

3,5
2 betyg
Redigera The Auld Dub
The Auld Dub

Är du ute efter en sötsliskig drink med ett miniparaply i glaset har du kommit helt fel. På Sveriges äldsta genuina irländska pub (tidigare kallad The Dubliner) serveras rejäla drycker och lika rejäla maträtter. Vid senaste besöket räknade vi till runt ett 40-tal olika typer av skotska whiskysorter. Och listan på ölsorter, som givetvis inkluderar en hederlig Guiness, kan göras lika lång som Ölandsbron. Mer irländskt än så här blir det alltså inte. Det enda som fattas är att Oscar Wilde, James Joyce eller Bono ska glida förbi med en bira i handen.

Användarbilder på The Auld Dub Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Auld Dub av DooDa S.
  • Bild från The Auld Dub av Josefin J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 jan 2020 · Uppdaterad

Jag gillar ju The Auld Dub/The Dubliner och tycker nog att det ska vara 3,5 snarare än 3.

Guinnessen är alltid väldragen, deras pub grub - t ex Bangers and Mash - god och mättande, personalen trevlig och de visar Liverpool om de spelar.

"Problemet" fö... Visa hela »

18 mar 2019

Var här igår 17:e mars, dvs. på St Patricks Day! Bott på Irland och tycker att Paddys Day här påminner mycket om de irländska pubbarna! Testade även pubmaten denna gång: positivt överraskad! Jag åt sliders med sötpotatis pommes frites... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.