Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Americain

3,3
3 recensioner
Americain

På 20-talsglammiga Haymarket by Scandic inne i gamla PUB kan man både äta och ta en elegant drink. Här ligger Americain, en cocktailbar i klassiskt snitt med influenser från Karibien och filmen Casablanca. Utöver drinkar och AW-häng erbjuds enklare mat i internationell hotellmiljö, och lagom till varmare månader välkomnar uteserveringen på Hötorget.

Användarbilder på Americain Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Americain av Mimmi S.
  • Bild från Americain av Katarina D.
  • Champagne – Bild från Americain av Linn W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 aug 2019

Vi visste att en drink i haymarket skulle det bli, men hade inte valt vart. Det blev americain, och det var ett bra val! Även om klockan var relativt tidigt så var mer eller mindre alla platser tagna... förutom en soffa som vi satte oss i. Skön, snygg i sammet och med ett fint b... Visa hela »

2 nov 2018

Snygg lokal. Skön atmosfär. Levande och stimmigt. Mycket goda drinkar.
Anledningen till låga betyget är att personalen är super dryga och otrevliga.
VArenda gång, och då har jag varit på plats x antal gånger

3 mar 2018

Superhärlig miljö som känns lyxig och glamourös, men ändå avslappnad! Bra service och god mat (endast provat lunchen) om än lite matsnål kanske. De erbjuder endast (ganska dyr) champagne när det kommer till mousserande, vilket jag tycker är ett min... Visa hela »