Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Americain

0,0 • 0 recensioner
Americain

På 20-talsglammiga Haymarket by Scandic inne i gamla PUB kan man både äta och ta en elegant drink. Här ligger Americain, en cocktailbar i klassiskt snitt med influenser från Karibien och filmen Casablanca. Utöver drinkar och AW-häng erbjuds enklare mat i internationell hotellmiljö, och lagom till varmare månader välkomnar uteserveringen på Hötorget.

Sedan Haymarket flyttade in i PUB har 20-talsglamouren fått nytt liv i byggnaden. Americain, som ligger i anslutning till lobbyn på gatuplan, är inget undantag. Här kan man sjunka ned i en vinröd sammetssoffa och sippa på en flådigt presenterad drink, omgiven av mässing och uppdaterad art deco-flärd. Vid sidan om drinklistan serveras enklare maträtter samt bokningsbar à la carte-lunch på vardagar. Baren lockar många afterworkare som fyller lokalen med sorl på kvällarna, men hit kommer du även för att få en stund för dig själv – eller för att knyta nya kontakter.

Från Americain har man utsikt över Hötorgets kommers och folkvimmel. Passa på att mingla med hotellgäster, möta upp med vänner eller varva ned efter en dag på stan. På varsin sida om hotellentrén hittar du även restaurangen Paul's och caféet Gretas som erbjuder europeiska smaker och hälsosamma inslag i modern tappning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Americain!