The Irishman Inn

3,4
8 betyg
Irländsk pub
Whiskybar
The Irishman Inn
3,4
8 betyg

Mitt i hjärtat av livfulla Fridhemsplan huserar puben The Irishman Inn, bara ett stenkast från tunnelbanan. Ambitionen är att vara en familjär mötesplats där alla människor kan känna sig som hemma, oavsett ålder eller var man kommer ifrån.

Med fokus på personlig service och en varm atmosfär blir The Irishman Inn en självklar plats när du vill ha en trevlig och avkopplande stund bland vänner. Precis som sig bör på en autentisk irländsk pub så erbjuder man ett gediget utbud av whiskey av hög kvalitet, främst från Irland men även från Sverige, Skottland och USA. Här kan du hitta unika sorter och varumärken som kan vara svåra att finna på andra håll i Stockholm, men även klassiska favoriter. Utöver whiskey finns även ett noggrant utvalt sortiment av premiumöl på fat och ett antal viner.

Inredningen går i klassisk irländsk anda med bås av mjuka gröna soffor, där man gärna sjunker ner och sitter länge. Väggarna är klädda med träpaneler samt rutiga textiler och möblerna är genomgående i rustikt trä. Den ombonade lokalen och den mysiga belysningen gör det enkelt att känna sig som hemma. Sätt dig i baren och hitta nya bekantskaper, prata med den vänliga personalen eller ta med hela kompisgänget. När det vankas match sätter man på den stora skärmen och lokalen fylls av taggade gäster och en upprymd stämning.

1 Anton P.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från The Irishman Inn Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
8

Recensioner av The Irishman Inn

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mysig lokal pub. Mkt folk fast öppet bara en vecka ännu

Riktigt otrevlig personal, gå inte hit

Bra ställe, bästa servicen. Väldigt god öl

Trevligt ställe och ofta bra stämning. Kommer ofta hit.

Skönt ställe, rekommenderar 10/10 puss puss

Bästa Stället!! Frida får 10 av 10 ...11 12 pöäng! Den bästa servitrisen! Service minded, super trevligt, och tog jätte bra hand om vårt sällskap! Och bjöd på sin glada personlighet! Väldigt bra stället man ska komma till och ha kul...

Texten har översatts automatiskt.

Över debiteras och var tvungen att betala två gånger av det ursprungliga priset! Var försiktig!!!

With high expectations I visited the Irishman Inn yesterday (a new Irish pub in the area, great!). Nice décor, reasonably cosy, unfortunately after being initially ignored by the barman, then being told that Amarula is exactly the same as Baileys (it is not) and then waiting for a fair while...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Åk inte hit! De har bytt ägare riktig äcklig jävel. Stod och väntade i 10 min knackade på försiktig på köksdörren då jag var osäker om någon ens var där. När han väl kommer han ut, skriker han " VAd gör du...

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Trevligare personal får man leta efter.. så himla trevlig miljö, bästa stället i Fridhemsplan!

1 Anton P.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
8

Representerar du The Irishman Inn?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är The Irishman Inn?

Vi har klassificerat The Irishman Inn som:

  • Ölbar
  • Irländsk pub
  • Pub
  • Whiskybar

Var ligger The Irishman Inn?

The Irishman Inn ligger på Drottningholmsvägen 16, 112 42, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 50m).