Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hirschenkeller Fridhemsplan

1,0
2 betyg
Redigera Hirschenkeller Fridhemsplan

Hirschenkeller öppnade för första gången 1976 i Stockholm och idag finns de på flera ställen inne i stan. På restaurangen vid Fridhemsplan hittar man redig mat och dryck till humana priser. Här kan du exempelvis ta en bratwurst och kall öl i avslappnad miljö.

Hirschenkeller slog upp dörrarna på Kungsholmen 2014. Precis som på syskonkrogarna handlar konceptet om gemytlig pubkänsla – här ska det finnas en naturlig mötesplats för alla, oavsett om man är hungrig eller törstig. Vid sidan om öl, vin och cider serveras maträtter i stil med bratwurst, hamburgare, plankstek och fish n chips. Det finns även ett par vegetariska alternativ på menyn. Vill man bara ha något litet till sin öl erbjuds även mindre rätter som toast skagen och nachos.

Inredningen går i upprustat pubstuk, med väggpaneler, mörka trämöbler, tavlor och horn. Hit kommer du för att umgås med vännerna över något att äta och/eller dricka. Priserna är relativt låga på både mat och dryck, med exempelvis ordentliga rätter runt hundringen. Utbudet är till för att tilltala de flesta. Fredagar och lördagar stänger man 03, och resten av veckan är det öppet från lunch till sen kväll.

Se även Hirschenkeller Sveavägen, Hirschenkeller Hornstull, Hirschenkeller Götgatsbacken

Användarbilder på Hirschenkeller Fridhemsplan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
26 nov 2021

Översätt till svenska »

En pub som har dåligt bemötande till sina gäster, välj ett annat ställe.

23 okt 2021

Har varit på olika krogar och restauranger ,men HÄR aldrig blivit bemöt så illa som på erat krog på hirschenkller på Kungsholmen. Otrevliga o okunniga personal som inte vet hur man behandlar gäster. Har ras problem skulle jag tro eller dåli... Visa hela »