Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Loungery

0,0
0 betyg
  • Linnégatan 16
    • Östermalm
  • Denna verksamhet har rapporterats som permanent stängd.
Redigera The Loungery

The Loungery på Linnégatan är en bar och modern mötesplats för entreprenörer, locals och kreativa. Här kan man bli medlem och få hjälp med allt från att lämna in sina nycklar och växter när man reser bort, till att hyra lokalen för olika events. Dagtid serveras sopplunch till ett snällt pris.

Inhyst i en bistroliknande, vitkaklad lokal på Östermalm hittas The Loungery - en digital hubb, lounge och concierge, en social bar, utställningsplats och eventlokal. Här kan såväl locals som digitala nomader och andra kreatörer träffas och utbyta idéer, arbeta eller bara umgås över en aperitivo. Varje dag serveras även en ny soppa att äta på plats eller hämta med.

Konstutställningar, musik och litterära presentationer utgör en stor del av konceptet. Den som vill ha hela baren för sig själv kan också hyra lokalen och arrangera allt från boksläpp till AW-häng, företagsaktiviteter och födelsedagsfest. Bortsett från själva baren och köket går det även att få tillgång till uteserveringen på gården.

Vill man få ut mesta möjliga av konceptet kan man bli medlem, vilket bland annat ger tillgång till skrivare, cykel och olika erbjudanden. Den som reser och hyr ut lägenheten kan dessutom använda The Loungery som upphämtningsplats för nyckeln, lite som hos en granne.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera The Loungery!

Användarbilder på The Loungery Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Loungery av Agnes W.
  • Bild från The Loungery av Agnes W.