Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tyge & Sessil

4,2
16 betyg
Redigera Tyge & Sessil

Vincaféet Tyge & Sessil i anslutning till finkrogen Ekstedt fokuserar på naturviner och erbjuder och även mat att kombinera drycken med. Bakom stället står stjärnkrögaren Niklas Ekstedt och sommelieren Maximilian Mellfors.

Användarbilder på Tyge & Sessil Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tyge & Sessil av Josefin J.
  • Orange-viner – Bild från Tyge & Sessil av Josefin J.
  • Susucaru – Bild från Tyge & Sessil av Josefin J.
  • Bild från Tyge & Sessil av Katrine L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 okt 2018

Du vet när man bara blir blixtförälskad. Man vet inte exakt vad det är men det känns 100% rätt.
Inredningen är så behaglig och fin, servicen schysst. Vinet står i fokus, dyra som billigare, lätta som tunga, urval från alla världens h... Visa hela »

30 jul 2019

Fick nys om att de hade ett vin, på glas, ett rosé, från Etna, och den unika producenten Frank Cornelissen.
Vi åkte dit en blåsig tisdag i slutet av Juli när tjejerna från Garba hade rodret om köket (dock var varken Linn eller Marion på plats... Visa hela »

29 maj 2020 · Uppdaterad

Ibland vet man inte att något är rätt även om man har det mitt framför sig. Så sant i detta fall! Jag bor granne med Tyge och Sessil, ändå har det tagit mig flera år att komma hit. Har inte tyckt det sett så roligt ut, men haft så fel! Nä... Visa hela »

27 jan 2019

Geniun vinbar som är lite av en doldis trots sitt centrala läge - här möts man definitivt av en annorlunda publik än på närliggande barer och krogar. Kanske är det alla vinälskare som har hittat hit.. ! En trång, mysig lokal och hög musik (i b... Visa hela »

29 apr 2018

Fantastisk personal och otroliga viner. Även maten är toppen. Lite svårt att få bord men man får stå i baren och vänta vilket jag absolut inte har några problem med.

Listad i: Vin
21 apr 2020

Min absoluta favorit vinbar i Stockholm! Fantastiskt härlig stämning och lyckades komma dit en lördag i höst när de hade live jazz - magiskt ✨

23 sep 2020

Skön stämning, bra utbud på allt, grym personal, allt känns rätt, ett litet undantag som jag tycker är väldigt viktigt på krog !! Det luktade matos i lokalen... ventilationen behöver uppgraderas!!
Snåla på något annat flashigt och... Visa hela »

29 apr 2020 · Uppdaterad

Väldigt härligt kryp-in som passar utmärkt för dejten. Som lite kuriosa så var det här platsen för min första dejt med min sambo.

6 jun 2019

Älskar Tyge & Sessil! Stockholms bästa vinbar. En plats för den som önskar en relativ stillsam plats i Stockholms stadspuls.

Listad i: D E J T , D R I N K
2 jan 2023

Mysigt och välkomnande ställe med trevlig engelskspråkig personal som var väldigt kunnig och serviceminded. Mycket gott orange vin! Bra dejtställe. Kommer gärna tillbaks!

29 okt 2022

Otrevlig personal och inte så gott vin tyvärr

10 nov 2018

Mysig och trivsam stämning med en blandning av besökare.Även rolig presentation av viner där man försökt hitta karaktären på vinet och använt detta i presentationen, ex "osminkat". Riktig härligt vinbar där flaskor står stapla... Visa hela »

9 sep 2019

Favorit! Ljuvliga naturviner och smårätter. Tyvärr är det ofta svårt att få plats.

Listad i: TOPP TIO
17 okt 2017

Ekologiska och bra naturviner, ett ställe som möter atmosfären - "mitt i stan" fast ändå en bak gata uppåt på Östermalm. Stark rekommendation!

Listad i: Favoritställen
3 feb 2023

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.