Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tyge & Sessil

4,5
8 recensioner
Tyge & Sessil

Vincaféet Tyge & Sessil i anslutning till finkrogen Ekstedt fokuserar på naturviner och erbjuder och även mat att kombinera drycken med. Bakom stället står stjärnkrögaren Niklas Ekstedt och sommelieren Maximilian Mellfors.

Användarbilder på Tyge & Sessil Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tyge & Sessil av Katrine L.
  • Bild från Tyge & Sessil av Katrine L.
  • Bild från Tyge & Sessil av Katrine L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 jul 2019

Fick nys om att de hade ett vin, på glas, ett rosé, från Etna, och den unika producenten Frank Cornelissen.
Vi åkte dit en blåsig tisdag i slutet av Juli när tjejerna från Garba hade rodret om köket (dock var varken Linn eller Marion på plats... Visa hela »

24 okt 2018

Du vet när man bara blir blixtförälskad. Man vet inte exakt vad det är men det känns 100% rätt.
Inredningen är så behaglig och fin, servicen schysst. Vinet står i fokus, dyra som billigare, lätta som tunga, urval från alla världens h... Visa hela »

27 jan 2019

Geniun vinbar som är lite av en doldis trots sitt centrala läge - här möts man definitivt av en annorlunda publik än på närliggande barer och krogar. Kanske är det alla vinälskare som har hittat hit.. ! En trång, mysig lokal och hög musik (i b... Visa hela »

6 jun 2019

Älskar Tyge & Sessil! Stockholms bästa vinbar. En plats för den som önskar en relativ stillsam plats i Stockholms stadspuls.

9 sep 2019

Favorit! Ljuvliga naturviner och smårätter. Tyvärr är det ofta svårt att få plats.

Listad i: TOPP TIO
29 apr 2018

Fantastisk personal och otroliga viner. Även maten är toppen. Lite svårt att få bord men man får stå i baren och vänta vilket jag absolut inte har några problem med.

Listad i: Vin
10 nov 2018

Mysig och trivsam stämning med en blandning av besökare.Även rolig presentation av viner där man försökt hitta karaktären på vinet och använt detta i presentationen, ex "osminkat". Riktig härligt vinbar där flaskor står stapla... Visa hela »

17 okt 2017

Ekologiska och bra naturviner, ett ställe som möter atmosfären - "mitt i stan" fast ändå en bak gata uppåt på Östermalm. Stark rekommendation!

Listad i: Favoritställen