Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ralph Lauren

4,0
1 betyg
Redigera Ralph Lauren
Ralph Lauren

I mars 2012 slog Ralph Lauren upp portarna till sin första riktiga flaggskeppsbutik i Sverige. Det är i fantastiska lokaler på nästan 500 kvadratmeter mitt på Biblioteksgatan som den exklusiva butiken ligger. Golvet är av kalksten och väggpanelerna i körsbärsträ, och tillsammans med takhöjden och de enorma bågformade fönstrena är det ingen tvekan om att det här är en butik av högsta klass. Butiken har Europas (låter otroligt med modemeckan som Milano och Paris, men ska enligt våra källor vara sant) största utbud av kollektionen Black Label, samt mycket från Purple Label. Kollektionerna har aldrig tidigare sålts i Sverige (förutom Purple Label som fanns på Götrich för många år sen). Purple Label består nästan enbart av handsydda plagg. Stor fokus ligger på accessoarer som väskor, skor och skinnaccessoarer.

Användarbilder på Ralph Lauren Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 aug 2019

Garanterat butiken i Stockholm med snyggast, intressantaste, mest spännande och inbjudande skyltfönster.
Jag har i många år tidigare varit inne i modebranschen med styling och har alltid varit intresserad av färg och form. Och deras skyltfönster går jag omv... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.