Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sephora

3,3
3 recensioner
Redigera Sephora
Sephora

Sedan premiären i Frankrike 1969 har Sephora vuxit till att idag finnas över hela världen – bland annat i Stockholm. I butiken på Biblioteksgatan säljer de dels sitt eget märke men också produkter från andra varumärken inom skönhet och kosmetika.

Användarbilder på Sephora Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
18 jan 2020

Brukar inte längre gå hit speciellt ofta, mest för att det alltid är extremt mycket människor och kaos vilket jag inte orkar med oftast. Men tycker ändå dom har bra utbud på smink och skönhet. Personalen brukar vara trevlig men har som sagt inte få... Visa hela »

14 nov 2018

Sephora har alltid associerat mig till utomlands, så när det väl öppnade i Stockholm blev det lite av en mindf#ck för mig.
Fint utbud av smink, hudvård, bad och skönhetstillbehör. Gulliga förpackningar, fina presentpaket.
Jag älskar Sephora... Visa hela »

6 maj 2019

Perfekta make-up butiken och absolut värt ett besök om du inte varit här innan. De har märken du inte kan hitta på andra make-up butiker som absolut är av värde! Vad som man bör vara förberedd på är att det konstant är mycket folk hä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.