Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sephora

3,3
3 recensioner
Sephora

Sedan premiären i Frankrike 1969 har Sephora vuxit till att idag finnas över hela världen – bland annat i Stockholm. I butiken på Biblioteksgatan säljer de dels sitt eget märke men också produkter från andra varumärken inom skönhet och kosmetika.

Användarbilder på Sephora

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jan 2020

Brukar inte längre gå hit speciellt ofta, mest för att det alltid är extremt mycket människor och kaos vilket jag inte orkar med oftast. Men tycker ändå dom har bra utbud på smink och skönhet. Personalen brukar vara trevlig men har som sagt inte få... Visa hela »

14 nov 2018

Sephora har alltid associerat mig till utomlands, så när det väl öppnade i Stockholm blev det lite av en mindf#ck för mig.
Fint utbud av smink, hudvård, bad och skönhetstillbehör. Gulliga förpackningar, fina presentpaket.
Jag älskar Sephora... Visa hela »

6 maj 2019

Perfekta make-up butiken och absolut värt ett besök om du inte varit här innan. De har märken du inte kan hitta på andra make-up butiker som absolut är av värde! Vad som man bör vara förberedd på är att det konstant är mycket folk hä... Visa hela »