Södermalms Zoo Timmermansgatan

inga betyg
Djuraffär
Södermalms Zoo
inga betyg
Södermalms Zoo i en mening: Djurbutik med ett stort sortiment av produkter för djur samt djurbehandlingar

Zoobutik med brett utbud för alla husdjur

Sedan 2016 har Södermalms Zoo försett Stockholm med ett brett sortiment av produkter och foder för allt från katter och hundar till fåglar och andra husdjur. Med själ och hjärta för djurens bästa vill man erbjuda så kvalitativa produkter som möjligt såväl som det lilla extra – bland annat hittas både hundöl och hundglass i butiken. Man utför även klo- och tandbehandlingar. 

I butiken på Timmermansgatan är hyllorna fulla av foder, leksaker, accessoarer, godis och koppel – det mesta djurägaren kan tänkas behöva, helt enkelt. Utbudet är noga utvalt och innefattar bland annat veterinärfoder och Södermalms Zoos eget märke Chubbens, och om du som kund saknar något märke försöker man alltid ta in det. För en lite smidigare vardag erbjuds även webbshopping samt hemleverans av utvalda produkter. 

Butikens team utför även behandlingar såsom skonsam kloklippning för hundar, katter och andra smådjur, samt helt smärtfria ultraljudsbehandlingar av tänder på hund, där man bland annat tar bort tandsten och bakterier.

Södermalms Zoo har även en butik på Hornsgatan, där man erbjuder ytterligare behandlingar och roligheter såsom bad, trim, hundkalas, seminarier och kurser.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Södermalms Zoo Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Facebook-logo
Facebook
5,0
30
Google-logo
Google
5,0
5

Recensioner av Södermalms Zoo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Trevlig personal och butik med bra läge!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Facebook-logo
Facebook
5,0
30
Google-logo
Google
5,0
5

Frågor och svar

Var ligger Södermalms Zoo Timmermansgatan?

Södermalms Zoo Timmermansgatan ligger på Timmermansgatan 20, 11855, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Mariatorget (ca 200m).