Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Wedding Bells by Little Fairies

4,7
3 betyg
Redigera Wedding Bells by Little Fairies
Wedding Bells by Little Fairies

Hos Little Fairies i Hägersten hittas fest- och bröllopskläder för allt från dop till bröllop. Sortimentet är brett; här ryms bland annat handbroderade dopklänningar, brudklänningar från kända märken, herrkostymer och festklänningar för små och stora.

Användarbilder på Wedding Bells by Little Fairies Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
27 jan 2019

Söder om söder hittar du faktiskt en av dom bättre bröllopsbutikerna i Stockholm. Hoppas verkligen att folk läser recensioner om stället i stället för att döma de för butikens utsidan.
Utifrån är det väldigt mycket. Väldigt... Visa hela »

26 aug 2018

Inte nog med att det ligger undangömt i Västertorp, själva skyltfönstren är kanske inte de modernaste och det ser lite rörigt och plottrigt ut när man går förbi. Känslan håller också i sig när man kommer in, men här kan man hit... Visa hela »

5 apr 2018

Var där och hade en helt fantastisk upplevelse! Jätte duktig personal som kunde dra fram massa klänningar, var väldigt där och hjälpte utan att pusha och fina kvalités klänningar. Jag är lite större (storlek 48-50), och det fanns massa klännin... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.