Beck Kaffebar

4,6
8 betyg
Café
Hemsida
Instagram
Beck Kaffebar
4,6
8 betyg
Hemsida
Instagram

Hälsomedvetet café nära Medborgarplatsen som serverar ekologiskt kaffe från mikrorosteri, grillade mackor, frukost och färska bakverk. I utbudet hittas även mycket vegetariskt och veganskt. Här samlas såväl lokalbor som turister och affärsfolk för att äta, fika och sitta och jobba. Caféet var nominerat till Gulddraken 2020.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Beck Kaffebar Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Beck Kaffebar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 maj 2023

Fick en riktigt god frukostmacka, hembakat bröd och bra pålägg😊
God krämig cappuccino!

7 apr 2019

Smet in här och köpte lite take- awaykaffe. Litet hål i väggen bakom Medborgarplatsen. Riktigt schyst lokal och gott kaffe! Morotskakan såg för god ut men kändes lite väl att ta den i handen på språng. Kommer tillbaka hit, dock inte en solig dag... Visa hela »

25 aug 2022

Trevlig och familjär kaffebar som har stenkoll på kaffe. Morgonkaffet är här en given men brukar även smita in om eftermiddagarna för en god cappuccino och gött häng med den trevliga personalen. Kom hit så garanteras du alltså att få bå... Visa hela »

11 aug 2021

Riktigt bra kaffe och gott tilltugg. På minussidan: dyrt.

9 nov 2021

Blev lite undrande om det var något med filmen tv serie Beck kom in till ett charmigt cafe och galleriet. Mysigt lite trångt och väldigt god cappuccino tog ett knäcke med ost var fräsch, och prisvärt fått pris med tyckte med var kvalitet

25 apr 2020

Trevligt krypin med kanongoda mackor och over night gröt. SvD och DN att läsa.

21 okt 2018

Grymma grillade mackor och bowls! Perfekt och superfräscht om man vill undvika en tung lunch. Bakverken är riktigt bra - stans bästa morotskaka och ett plus för hälsofokus. Här får man även bästa servicen plus älskar inredningen!

1 aug 2019

Världens förmodligen trevligaste kaffebar!