Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pom & Flora Bondegatan

3,5
20 betyg
Redigera Pom & Flora Bondegatan

På Söderfiket Pom & Flora, ett av stans trendigaste (och kanske trevligaste) caféer, hittar du allt från chiapudding och matiga lunchsallader till en populär helgfrukost och diverse bakverk. Här syns såväl medvetna småbarnsföräldrar som namnkunniga skådisar och folk på språng - bor du nära har du förmodligen redan blivit en stammis. Under sommaren kan man ta igen sig med en kaffe på uteserveringen efter en runda i kvarteret. Pom & Flora fixar även catering.

Se även Pom & Flora Rörstrandsgatan, Pom & Flora Odengatan

Användarbilder på Pom & Flora Bondegatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pom & Flora Bondegatan av Sara K.
  • Bild från Pom & Flora Bondegatan av Sara K.
  • Perflet frukost eller lunch. – Bild från Pom & Flora Bondegatan av Agnes L.
  • Bästa mackan med chermoula, jalapeños, färskost och ägg – Bild från Pom & Flora Bondegatan av Agnes L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jul 2022

Älskar verkligen Pom & Flora, gillar verkligen deras koncept rakt igenom!
Det är frukostmat i sin enkelhet men så mycket finnes i deras rätter! Jag tycker deras scrambeld eggs är så god med picklad chilli och avokado. Men deras gröt, älskar!! Den va... Visa hela »

29 maj 2019

Måste säga att jag inte är megaimponerad av detta hypade ställe. Lokalen är rätt sunkig to be honest, kanske ska osa en viss Södermalmsanda men, det var inte Södermaligt på ett mysigt sätt, mer ett på gränsen till ofräscht sätt... Visa hela »

2 jul 2019

Jag älskar ju grejen med frukost hela dagen! Det är ju så otroligt fräscht!
Jag var såld efter att ha varit på Pom & Flora på Odengatan. Och även om jag tycker att Odengatan är snäppet bättre än Bondegatan, så är det... Visa hela »

1 feb 2020

Lokalen är inte den roligaste, ofta fullt och trångt så tips är att inte gå dit på de klassiska tiderna, på sommaren är deras uteservering öppen (samma gäller här - det är ett krig om borden så kom i tid eller undvik frukost/lunc... Visa hela »

21 mar 2016

Liten lokal och obokningsbart, ofta köer på helgerna men de hanterar det bra. Välj smått och gott från lång och bra frukostmeny

1 nov 2018

Liten lokal. Poppis och alltid smockfull, hög ljudnivå.
Trots dess gullighet så är det svårt att koppla och njuta när folk nästintill sitter i ditt knä. Armbågar i njuren.
Har man tur att komma hit en vardag på en udda tid, så få... Visa hela »

25 nov 2019

En av mina favoritställen när det gäller brunch. När man vill ha lite mer av frukost istället för en matig brunch. Hur går man om man kan tänka sig att köa, man får platser efter ett tag. Bäst är att komma hit vid 9 eller efter 1. Var hä... Visa hela »

Listad i: Favoriter
13 jul 2022

Deras banansplit 😋😋 + jordnötssmör

15 sep 2015

På Pom & Flora är trendfaktorn hög - men man hade inte förväntat sig något annat. Marmorbord, läderinklädda stolar och bänkar och den obligatoriska Smeg kylen. Riktigt god frukost/brunch à la NYC – just the way I like it. Chiapudding, a... Visa hela »

Listad i: Frukost
8 mar 2021

Mysigt, trevligt, gott, lite för dyrt.

29 jan 2015

Jag pendlar mellan tre och fyra stjärnor. Själva caféet är fantastiskt mysigt och jag gillar hur intimt det känns att vara här och jag vill vara här ofta. Lokalen är lagom liten med ett fåtal platser, skönt ljus och högt i tak.

Mitt... Visa hela »

24 okt 2018

Stökigt, svårt att få bord och sjukt otrevlig och nonchalant personal när jag vart där. Går inte att jämföra med den på Odengatan där tjejerna som jobbar är supergulliga. Allt på menyn är gott! Men pga dåliga besök på... Visa hela »

24 nov 2019

Sätter en femma pga av maten. Riktigt bra frukostställe där jag framförallt är imponerad av deras gröt. "Tantens gröt" är min favorit. Deras croissant med skinka och ost är också väldigt bra. Jag skulle önska att dom hade en lite... Visa hela »

29 dec 2020

Kanonfrukost- Bästa i Sthlm som jag varit på. Prisvärt och väldigt gott. Allt ifrån kaffe till Avocadomacka smakade susen.

15 sep 2017

Anna, grundaren till Pom & Flora har lyckats fantastiskt bra med att skapa en trendig och trevlig miljö med vardagliga frukostar som har det extra.

15 mar 2019

Liten lokal, trångt & alltid kö men enligt mig verkligen värt väntan! Croissanten med espresso, mascarpone & pistage är magisk!

21 okt 2018 · Uppdaterad

Mkt god frukost men prisnivån var något för hög för att kunna motivera ett högre betyg.

9 aug 2021

Översätt till svenska »

Would not recommend. Staff were cold - no greeting when we walked in. We ordered cappuccinos and took out our laptops to work a bit, and barely finished our drink before one member of the staff came over and rudely dismissed us from the shop saying we couldn’t continue to work from there becau... Visa hela »

16 aug 2020

Åt precis frukost här. Ok att det är veganskt, men äggröran påminde mest om tjockpannkaka. Avokado toppenfin. Den enda smoothien på menyn är banan och mango (gott) och upptäcker jag vid bordet med kanel (urk). Två sorters blandade juicer med inge... Visa hela »

1 dec 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.