Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pom & Flora Bondegatan

3,5 • 10 recensioner
Pom & Flora Bondegatan

På Söderfiket Pom & Flora, ett av stans trendigaste (och kanske trevligaste) caféer, hittar du allt från chiapudding och matiga lunchsallader till en populär helgfrukost och diverse bakverk. Här syns såväl medvetna småbarnsföräldrar som namnkunniga skådisar och folk på språng - bor du nära har du förmodligen redan blivit en stammis. Under sommaren kan man ta igen sig med en kaffe på uteserveringen efter en runda i kvarteret. Pom & Flora fixar även catering.

Se även Pom & Flora Odengatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 maj 2019

Måste säga att jag inte är megaimponerad av detta hypade ställe. Lokalen är rätt sunkig to be honest, kanske ska osa en viss Södermalmsanda men, det var inte Södermaligt på ett mysigt sätt, mer ett på gränsen till ofräscht sätt... Visa hela »

1 nov 2018

Liten lokal. Poppis och alltid smockfull, hög ljudnivå.

Trots dess gullighet så är det svårt att koppla och njuta när folk nästintill sitter i ditt knä. Armbågar i njuren.

Har man tur att komma hit en vardag på en udda tid, så... Visa hela »

2 jul 2019

Jag älskar ju grejen med frukost hela dagen! Det är ju så otroligt fräscht!

Jag var såld efter att ha varit på Pom & Flora på Odengatan. Och även om jag tycker att Odengatan är snäppet bättre än Bondegatan, så är... Visa hela »

24 okt 2018

Stökigt, svårt att få bord och sjukt otrevlig och nonchalant personal när jag vart där. Går inte att jämföra med den på Odengatan där tjejerna som jobbar är supergulliga. Allt på menyn är gott! Men pga dåliga besök på... Visa hela »

21 mar 2016

Liten lokal och obokningsbart, ofta köer på helgerna men de hanterar det bra. Välj smått och gott från lång och bra frukostmeny

21 okt 2018 · Uppdaterad

Mkt god frukost men prisnivån var något för hög för att kunna motivera ett högre betyg.

15 mar 2019

Liten lokal, trångt & alltid kö men enligt mig verkligen värt väntan! Croissanten med espresso, mascarpone & pistage är magisk!

15 sep 2015

På Pom & Flora är trendfaktorn hög - men man hade inte förväntat sig något annat. Marmorbord, läderinklädda stolar och bänkar och den obligatoriska Smeg kylen. Riktigt god frukost/brunch à la NYC – just the way I like it. Chiapudding, a... Visa hela »

Listad i: Frukost
29 jan 2015

Jag pendlar mellan tre och fyra stjärnor. Själva caféet är fantastiskt mysigt och jag gillar hur intimt det känns att vara här och jag vill vara här ofta. Lokalen är lagom liten med ett fåtal platser, skönt ljus och högt i tak.

Mitt... Visa hela »

15 sep 2017

Anna, grundaren till Pom & Flora har lyckats fantastiskt bra med att skapa en trendig och trevlig miljö med vardagliga frukostar som har det extra.