Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gretas

3,4 • 8 recensioner
Gretas

Haymarket by Scandics café vid Hötorget möts 20-talskänsla och uppdaterat hälsotänk. Slå dig ned i en påfågelmönstrad korgstol och ät lunch eller ta en fika med utsikt över torget. Vid disken serveras moderna bakverk och ”breakfast all day”, och under varmare månader har caféet en skön uteservering på Hötorget.

Se även Haymarket, Paul's, Americain

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 maj 2019

Om man kunde förflytta sig in i instagrambilder så skulle man komma hit. En guldgruva av instagramvänliga miljöer, helt omöjligt att inte få till en bra bild här inne. Min pappa skulle kunna ta en instagramvärdig bild här, om han helt plötsligt bö... Visa hela »

23 apr 2018

Quinosallad, avokado/äggmacka och grillad levainbröd med äggröra. Fräscht och vällagat.

14 nov 2018

Sockersöta, rosa fluffiga caféet Garbo- Barbie-dockans dröm. Lite dyrt är det, små portioner. På långborden finns det flertal eluttag inborrade i borden, smart och bra för jobb och egentid. Behaglig, gullig, ljus och vacker lokal

Frukost hela d... Visa hela »

10 nov 2018

Trevligt ställe som ligger beläget i Haymarket hotell. Gretas har en mysig lokal som får en att känna att man sitter i en härlig trädgård. Ljust och fräscht med Sika design stolar och små runda cafébord. Du kan avnjuta breakfast all day. Jag har... Visa hela »

25 maj 2018

Så härlig ställe! Lokalen är ljus med stora fönster och högt i tak. Det känns väldigt rent och mysigt på samma gång, genomtänk! Ett extra plus för att det ligger böcker och dagstidningar snyggt utspritt i restaurangen.

Det... Visa hela »

Listad i: Lunch
1 mar 2018

Jag älskar Gretas på Haymarket. Stämningen på hela hotellet är så mysig... interiören, personalen, musiken. Trots att detta är ett Scandic-hotell så känns det lyxigt, anrikt men avslappnat - man känner sig aldrig obekväm. På Greta... Visa hela »

22 jun 2016

Frukost hela dagen, ljus inredning som gör varje bild vacker och Stockholms godaste chiapudding, japp jag är ett fan.

Min bättre/sämre hälft jobbar inne på Paul's som är en del av Haymarket men han är inte på något sätt inblanda... Visa hela »

8 aug 2018

Dålig service, ingen uppmärksammade mig som gäst och det hann gå 30 minuter innan någon lät mig beställa. Uselt.