Bullandö Glassfabrik

4,5
2 betyg
Glassbar
Café
Bullandö Glassfabrik
4,5
2 betyg
Bullandö Glassfabrik i en mening: Café i Bullandö Marina som serverar gelato, espresso, grillade mackor och pizza.

Dagsfärsk gelato i marinan

I Bullandö Marina ute på Värmdö hittar du Bullandö Glassfabrik, som erbjuder dagsfärsk gelato, espresso, grillade mackor och pizza. Här finns tre uteserveringar, bland annat en på bryggan vid vattnet, vilket gör att det finns gott om sittplatser för varma sommardagar.

På Bullandö Glassfabrik har man en stor förkärlek för italiensk gelato, framför allt så som den smakar i Stintino på Sardinien. Men man behöver inte åka så långt som till Italien för att smaka på deras egen gelato. I Bullandö Marina tillverkar de nämligen gelato i en mängd olika smaker, och här finns även vegansk och laktosfri sorbet för den som föredrar det. Den lilla glassfabriken ligger precis vid vattnet och här finns det gott om plats utomhus i solen, men det går även att slå sig ner inomhus i det marint inredda caféet.

Förutom gelato och sorbet serverar man även italienskt nymalet kaffe, färskpressad juice, grillade mackor gjorda på dagsfärskt surdegsbröd och pizzor med bland annat burrata eller salsiccia. I glasdisken kan man även hitta grillade och inlagda grönsaker, sallad och oliver. Mycket i utbudet är tänkt som take away, men det går även bra att äta på plats. För att allt ska flyta på i kassan finns ett kösystem med lappar, och när man har beställt är det bara att slå sig ner där det känns bra. Utomhus finns det stolar och bänkar, och det finns även solstolar på bryggan.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Bullandö Glassfabrik Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
2

Recensioner av Bullandö Glassfabrik

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Åk hit med bil, båt, buss eller cykel. Väl värt en utflykt för väldigt god glass! Finns både sorbet och äkta gelato. Lite blandade smaker beroende på dag. Kokos är min personliga favorit här just nu. Positivt är att man kan beställ...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
2

Representerar du Bullandö Glassfabrik?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Bullandö Glassfabrik?

Bullandö Glassfabrik ligger på Bullandö Marina, 139 56, Skärgården, Värmdö.