Precis vid vattnet i Stavsnäs vinterhamn huserar Robin Delselius Bageri. Här bakas allt för hand på noggrant utvalda råvaror, och du hittar allt från bröd och bullar till smörgåsar och sallader. Hit kan du komma under sommarhalvåret för att äta, fika, ta en glass eller för att handla med något gott när du ska ut i skärgården.

Robin Delselius Bageri drivs av bagarsonen Robin Delselius, vars morfar grundade ett familjebageri på Värmdö redan 1986. Det som idag är Robin Delselius Bageri präglas av ett genuint hantverk och naturliga råvaror. Här köps ingenting in färdigt eller som halvfabrikat. Allt bakas för hand, från grunden, och råvarorna väljs med omsorg. Även känslan är genuin, med rustika möbler och en välkomnande atmosfär.

Bakom den öppna disken kan du beställa bröd, bullar och glass. Är du sugen på något i matväg finns bland annat matiga smörgåsar, pajer och sallader. Här går det bra att äta frukost och lunch eller ta en fika. Du kan även bunkra upp med godsaker när du ska till skärgårdsbåten.

Se även Robin Delselius Bageri Södermalm, Robin Delselius Bageri Gamla Enskede, Robin Delselius Bageri Kvarnholmen, Robin Delselius Bageri Sickla, Robin Delselius Bageri Grisslinge

Användarbilder på Robin Delselius Bageri Stavsnäs Vinterhamn Visa alla

  • Lägg till bild
  • Caesarsallad  – Bild från Robin Delselius Bageri Stavsnäs Vinterhamn av Madiha S.
  • Macka med räkor – Bild från Robin Delselius Bageri Stavsnäs Vinterhamn av Madiha S.
  • Citron tartlett och choklad bakelse – Bild från Robin Delselius Bageri Stavsnäs Vinterhamn av Madiha S.
  • Bild från Robin Delselius Bageri Stavsnäs Vinterhamn av Madiha S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 jul 2022

Här finns den riktiga bullandöstocken. Tips är att be om en mittenbit om du vill ha extra fluffigt bröd. Räkmackan här är supergod!

17 jul 2022

Det var värt att åka 40 km till detta ”gem” ställe!
Stort, fräsch med gott om ute/ inomhus plats med mjuka toner på väggar, decor och möbler. Bästa vy oavsett var du sätter dig då kan du inte missa havets utsikt! Magnifik! ... Visa hela »