Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café String

2,0
4 recensioner
Café String

Hur låter kombinationen antikaffär och café i en och samma lokal? Det var i alla fall så grundidén till Café String löd. Idag har caféverksamheten tagit överhanden, men tanken lever kvar. Här är allt till salu (nåväl, nästintill allt), stolen du sitter på, muggen du dricker ur och så vidare. Musik spelas hela tiden och med jämna mellanrum håller String olika evenemang där fölk spelar musik, uppträder eller hittar på andra nöjen för att underhålla besökarna. Varje lördag serveras en stor frukostbuffé.

Användarbilder på Café String Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Café String av Ida B.
  • Bild från Café String av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 apr 2017

Det här stället lever på sitt namn som år efter år urvattnas. De behöver verkligen rycka upp sig om de ska bli kvar, men sen ryktas det om att stället är till salu så de kanske har valt att kasta in handduken.

8 maj 2016

Gillar hela konceptet och inredningen, men jag har gett detta ställe flera chanser om och om igen, men tyvärr har de aldrig lyckats servera något som är speciellt gott.

4 nov 2018

Tröttare ägg och äggröra får man leta efter. De amerikanska pannkakorna lades upp i en värmepanna direkt ifrån en kartong och till exempel juice får man betala extra för. Värdelös frukostbuffé med andra ord.

6 apr 2016

Grym vibb, kör livemusik i källare ibland