Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Omayma

Omayma är ett café på Skånegatan 92, Södermalm i Stockholm.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 jun 2020

Fick ganska höga förväntningar när allt på ytan kändes klockrent, men tyvärr var det ganska mediokert matmässigt. Åt en kycklingsallad och en bowl och smakade även ytterligare någon variant på kyckling. Ingenting var dåligt, men i... Visa hela »

14 mar 2019

Instagram- och barnvagnsvänligt, professionell service, mysig luftig lokal och j*vligt gott! Jag och mitt sällskap lyckades dessutom pricka in en tid då vi var helt ensamma med personal i lokalen i över en timme, hur lyxigt? Omayma levererar vegansk, glutenfritt, laktosfritt och... Visa hela »

10 sep 2019 · Uppdaterad

Hit går jag gärna igen för brunch. Mycket att välja mellan och bra service. Bra kvalitet på maten och fotovänligt vilket är massa plus i kanten! Ligger på söder så missa inte detta ställe om ni vill ta en frukost eller brunch. Så gott!... Visa hela »

29 jan 2020

Blev en frukost på Omayma Nytorget. Mysigt ställe och god smoothie bowl, dock var den lite isig som förstörde den lite.

15 jul 2019

Gott, prisvärt, insta-vänligt och trevlig personal! Minus för disk som inte snabbt plockas undan på uteserveringen.. gillar du måsar så är det ingen fara ;) I övrigt ett av mina bästa brunchställen! Åt frukostpaketet med lax, fantastiskt gott!

2 jun 2020

Åh vad jag gillar detta ställe! Var här och fikade för ett år sen och tyckte det var så mysigt. Mysigt beläget precis vid Nytorget, fint porslin, trevlig personal och maten är trevligt presenterat. Kom äntligen tillbaka i helgen för brunch. Grym m... Visa hela »

8 jun 2019

Ett av mina favoritbrunchställen. Det är väldigt sällan jag håller till på Söder, men Omayma får mig gärna att ta mig en tur ditt. En härlig miljö och atmosfär som är mycket instagramvänlig. Fin och otroligt god mat! Kan varmt... Visa hela »

4 jul 2020

Helt klart instagram vänlig upplägg 🍓

Jag hade höga förväntningar till Omayma. Har sett fantastiska bilder på acai bowls, croissants och avokadomackor đŸ„‘

Lokalen är mycket mindre än jag hade förväntat mig, men passar helt klart ti... Visa hela »

Listad i: Brunch club
19 maj 2018

Trevlig personal och allmänt bra ställe.

26 maj 2020

Super gott och fräch sallad
Bra storlek och mängd med mat på tallriken
Synd att ni inte har öppet lite längre på kvällen đŸ€©

3 mar 2018

Så bra ställe! Goda frukostar och väldigt hjälpsam personal. Kommer tillbaka!

25 nov 2018

Så himla mysigt ställe! Gott och prisvärt! Satt där i typ 3 timmar med några kompisar och fikade :-)

26 apr 2018

Älskar detta ställe! Otroligt trevlig personal som kommer med hjälpsamma tips om deras fika och mat. Gott och prisvärt!!