Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Omayma är ett café på Skånegatan. Här serveras frukost-hela-dagen, samt hälsosamma lunchrätter och snacks.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2023

Har ätit både frukost/brunch och lunch här och varit mycket nöjd! Lite pricy och rätt stimmigt och högljudnivå på helger men allt jag ätit har varit riktigt gott och det är huvudsaken för mig.

19 jun 2020

Fick ganska höga förväntningar när allt på ytan kändes klockrent, men tyvärr var det ganska mediokert matmässigt. Åt en kycklingsallad och en bowl och smakade även ytterligare någon variant på kyckling. Ingenting var dåligt, men i... Visa hela »

12 feb 2023

Söderpärlan Omayma är beläget på mysiga Nytorget, och lyckas med bravur att kännas trendigt år efter år.
Här kan du äta frukost, brunch och lunch, och välja bland ett gediget utbud av varma drycker så som golden milk latte och matc... Visa hela »

5 mar 2023

En lunchpärla. Synd att det alltid är mycket folk vilket gör de svårt att få bord. Men rekommenderar att ta en lunch eller fika här för maten är riktigt god dock lite dyr för innehållet. Men värt att testa! Vi tog deras pumpa och hummus bowl... Visa hela »

14 mar 2019

Instagram- och barnvagnsvänligt, professionell service, mysig luftig lokal och j*vligt gott! Jag och mitt sällskap lyckades dessutom pricka in en tid då vi var helt ensamma med personal i lokalen i över en timme, hur lyxigt? Omayma levererar vegansk, glutenfritt, laktosfritt och... Visa hela »

15 jul 2019

Gott, prisvärt, insta-vänligt och trevlig personal! Minus för disk som inte snabbt plockas undan på uteserveringen.. gillar du måsar så är det ingen fara ;) I övrigt ett av mina bästa brunchställen! Åt frukostpaketet med lax, fantastiskt gott!

10 sep 2019 · Uppdaterad

Hit går jag gärna igen för brunch. Mycket att välja mellan och bra service. Bra kvalitet på maten och fotovänligt vilket är massa plus i kanten! Ligger på söder så missa inte detta ställe om ni vill ta en frukost eller brunch. Så gott!... Visa hela »

29 jan 2020

Blev en frukost på Omayma Nytorget. Mysigt ställe och god smoothie bowl, dock var den lite isig som förstörde den lite.

23 jul 2021

Här finns stans godaste banankaka!!! Absolut värt ett besök enbart därför. Utöver den fantastiska banankakan med RIKLIGT med frosting så finns här goda frukost- och lunchalternativ till okej priser. Avokado Smash är favorit och är väl tilltagen... Visa hela »

8 jun 2019

Ett av mina favoritbrunchställen. Det är väldigt sällan jag håller till på Söder, men Omayma får mig gärna att ta mig en tur ditt. En härlig miljö och atmosfär som är mycket instagramvänlig. Fin och otroligt god mat! Kan varmt... Visa hela »

Listad i: B R U N C H
15 maj 2021 · Uppdaterad

Ett favoritställe här på söder! Är lite av en stammis ska erkännas och favoriten är pumpa med svart ris! Såååå gott och mättande. Personalen är alltid så trevliga och ger bra service. Fint utbud av veganska rätter men... Visa hela »

2 jun 2020

Åh vad jag gillar detta ställe! Var här och fikade för ett år sen och tyckte det var så mysigt. Mysigt beläget precis vid Nytorget, fint porslin, trevlig personal och maten är trevligt presenterat. Kom äntligen tillbaka i helgen för brunch. Grym m... Visa hela »

19 maj 2018

Trevlig personal och allmänt bra ställe.

4 jul 2020

Helt klart instagram vänlig upplägg 🍓

Jag hade höga förväntningar till Omayma. Har sett fantastiska bilder på acai bowls, croissants och avokadomackor 🥑

Lokalen är mycket mindre än jag hade förväntat mig, men passar helt klart ti... Visa hela »

3 mar 2018

Så bra ställe! Goda frukostar och väldigt hjälpsam personal. Kommer tillbaka!

25 nov 2018

Så himla mysigt ställe! Gott och prisvärt! Satt där i typ 3 timmar med några kompisar och fikade :-)

26 apr 2018

Älskar detta ställe! Otroligt trevlig personal som kommer med hjälpsamma tips om deras fika och mat. Gott och prisvärt!!

26 maj 2020

Super gott och fräch sallad
Bra storlek och mängd med mat på tallriken
Synd att ni inte har öppet lite längre på kvällen 🤩

27 sep 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.