Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Omayma

Omayma är ett café på Skånegatan 92, Södermalm i Stockholm.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 mar 2019

Instagram- och barnvagnsvänligt, professionell service, mysig luftig lokal och j*vligt gott! Jag och mitt sällskap lyckades dessutom pricka in en tid då vi var helt ensamma med personal i lokalen i över en timme, hur lyxigt? Omayma levererar vegansk, glutenfritt, laktosfritt och... Visa hela »

10 sep 2019 · Uppdaterad

Hit går jag gärna igen för brunch. Mycket att välja mellan och bra service. Bra kvalitet på maten och fotovänligt vilket är massa plus i kanten! Ligger på söder så missa inte detta ställe om ni vill ta en frukost eller brunch. Så gott!... Visa hela »

15 jul 2019

Gott, prisvärt, insta-vänligt och trevlig personal! Minus för disk som inte snabbt plockas undan på uteserveringen.. gillar du måsar så är det ingen fara ;) I övrigt ett av mina bästa brunchställen! Åt frukostpaketet med lax, fantastiskt gott!

29 jan 2020

Blev en frukost på Omayma Nytorget. Mysigt ställe och god smoothie bowl, dock var den lite isig som förstörde den lite.

8 jun 2019

Ett av mina favoritbrunchställen. Det är väldigt sällan jag håller till på Söder, men Omayma får mig gärna att ta mig en tur ditt. En härlig miljö och atmosfär som är mycket instagramvänlig. Fin och otroligt god mat! Kan varmt... Visa hela »

19 maj 2018

Trevlig personal och allmänt bra ställe.

25 nov 2018

Så himla mysigt ställe! Gott och prisvärt! Satt där i typ 3 timmar med några kompisar och fikade :-)

3 mar 2018

Så bra ställe! Goda frukostar och väldigt hjälpsam personal. Kommer tillbaka!

26 apr 2018

Älskar detta ställe! Otroligt trevlig personal som kommer med hjälpsamma tips om deras fika och mat. Gott och prisvärt!!