Café Kladdkakan

2,8
4 betyg
Café
Café Kladdkakan
2,8
4 betyg

Mysigt beläget på Stora Nygatan i Gamla Stan bjuder Kladdkakan på allt från hälsotallrikar till bakverk. Här kan man ta en paus från gatumyllret och fika loss på godsaker i avslappnad miljö – omgiven av historiska kvarter och smala gränder.

Kladdkakan är nästintill en institution i Gamla Stan. Caféet har funnits i många år och lockar en bred publik av lunchare, fikagäster och folk som bara vill ta en kaffe i lugn och ro. Atmosfären är opretentiös och tidlös; här syns inga supermoderna trender till. Istället bjuds det på avslappnad cafémiljö med randiga tapeter, mysiga tavlor och en välfylld disk. Utbudet inkluderar exempelvis foccacia, hembakade scones, pasta, caesarsallad och hälsotallrikar. Den som är sötsugen hittar en uppsjö av smulpajer, chokladbollar, biskvier och självklart kladdkaka.

Västerlånggatan och resten av Gamla Stan ligger bara några steg bort, men inne på Kladdkakan är trängseln och vimlet avlägset. Ta en paus från långpromenaden eller shoppingen och fyll på med energi, eller varva ned med en bok och lite fika i en lugn vrå. Caféet erbjuder en liten oas mitt i den historiska stadsdelen. Sommartid kan man även slå sig ned på uteserveringen mitt bland kullerstenarna.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Café Kladdkakan Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
4

Recensioner av Café Kladdkakan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Är långt ifrån ett cafe att prioritera. Är verkligen en turistfälla. Ligger bra till och pga det är de mycket folk oftast. Men själv går hellre några extra Steg för något prisvärt. tyvärr är kvaliten inte speciellt hög...

Nice place with deasent prices. The Snickers cake is to die for...

Känns ju lite tråkigt att ett café som tar stolthet för sin kladdkaka, serverar en kladdkaka som dessvärre smakar väldigt väldigt tråkigt.

Det var inget speciellt med kladdkakan, vilket är det exakta problemet. Döper man sitt café...

Stopped here for lunch , I don’t speak much Swedish so I just ordered chicken 😂. When they brought the food to the table I wasn't disappointed. It was delicious the chicken was seasoned perfectly The portion was big enough to fill you up. I think salad dressing should have been served w...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
4

Representerar du Café Kladdkakan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Café Kladdkakan?

Café Kladdkakan ligger på Stora Nygatan 32, 111 27, Gamla stan. I närheten ligger Stortorget, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Gamla Stan (ca 150m).