Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Johan & Nyström Swedenborgsgatan

3,9 • 9 recensioner

Användarbilder på Johan & Nyström Swedenborgsgatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 jun 2019

Bra kaffe, speciellt för det som gillar att nörda in sig.

Lokalen är kal och inte den mysigaste. Men det jag gillar med stället är att den är perfekt för jobbdatorn. De flesta på plats har näsan i laptopen.

28 okt 2018

Mysigt cafe. Stort, öppet och välkomnande. Trevlig personal och finns alltid många platser. Kaffet är dock inte i min smak. Är tunt, lite blaskigt ibland och inte så smakrikt. Testat flera av deras sorter och tyvärr inte fastnat för något än. Men... Visa hela »

4 feb 2019

Lite dyrare men mycket prisvärt kaffe med tanke på kvalitén!

12 mar 2018

Helt klart ett av stans bästa ställen för kaffe! :D Personal som verkligen brinner för kaffe och hantverket! Perfekt att köpa med bönor hem också!

Värt att tillägga är att det är väldigt härligt på deras uteservering n... Visa hela »

5 jul 2019

bästa kaffe i Sverige! Har letat efter riktiga böner och Ni har dem. Prövat ljusröst, mellan och mörkröst. Suverän- tack!

- en världsmedborgare (Australien, Nordamerika)

28 jan 2015

Jag har varit många gånger här och alltid köpt kaffe, t.o.m tagit omvägar hit för det. Kaffet är definitivt ett av stans bästa. Dessutom skön personal och bra bullar & mackor. Bäst är att sitta utanför på bänken i solen och... Visa hela »

29 maj 2015

Stans bästa kaffé. De har noggrant utvalda bönor och handlar med bra leverantörer för att kunna erbjuda det allra bästa. Personalen är kunnig och verkar genuint intresserade av vad de jobbar med och om du frågar snällt delar de gärna med sig av si... Visa hela »

23 sep 2016

Väldigt kunnig personal som brinner för kaffe. Rostar egna bönor, rekommenderar starkt deras Signature Espresso från Etiopien. - Något överhajpat och tar priserna därefter

20 nov 2017

Nej idag var det ingen trevlig personal där. Var jag än flytta mig med mina 5 hundar. Så var det gnäll gnäll gnäll. Förra gången sa dom att man fick ge vatten. Idag fick jag inte det