Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Chic Konditori

3,8
6 betyg
Redigera Chic Konditori

Ett riktigt klassiskt konditori vid Mariatorget där man hittar mängder av bakverk. Hit kommer många för att fika loss på något sött eller äta lunch.

Användarbilder på Chic Konditori Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Chic Konditori av Peter B.
  • Islatte (47:-) och ost/skinkgiffel (43:-) – Bild från Chic Konditori av Peter B.
  • Bild från Chic Konditori av Beryl L.
  • Bild från Chic Konditori av Linn W.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 maj 2020

Vid härliga Mariatorget på Södermalm ligger detta lilla murriga och mysiga café!
Det finns några stolar och bord ute på trottoaren för den som gärna sitter i friska luften. Där finns det goda möjligheter att spana på folket som rö... Visa hela »

15 sep 2018

Supermysigt konditori precis vid mariatorgets tunnelbana och park.
Varför välja en tråkig torr bulle eller dyr bakelse på ett vanligt cafe när du kan få de nybakat på ett konditori? Medel stort ställe , oftast fyllt med människor men man brukar h... Visa hela »

27 okt 2018

Wow! Vilket fantastiskt utbud! Så mycket tårtor, kakor, bullar, bakverk, smörgåsar. Klassiskt konditori med precis allt man vill ha. Verkligen mysigt! De skulle kunna jobba lite på inredningen, men annars gillade jag verkligen Chic. Kommer tillbaka!

20 jun 2021

Trevligt litet kafé precis vid Mariatorget. 40-talet platser inne i ganska mörk och murrig lokal. Visserligen klassiskt kaféutseende, men lite ljusare lokal hade nog varit trevligare. 20-talet platser ute på trottoaren. Sol en stund mitt på dagen men i övrigt skö... Visa hela »

12 jun 2015

Så intressant att jag inte skrivit om stammis-fiket på Mariatorget. Här hamnar jag och den lilla ofta efter veckans akrobatik eller tillsammans med svärmor. Det är opretentiöst, charmigt och alltid ett säkert kort. Vi tycker mycket om det båda två och... Visa hela »

7 jun 2020

Stockholms godaste Wienerbröd.
Precis som de smakade när man var ung. Hembageri i topp klass.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.