Fabrique Rosenlundsgatan

2,8
5 betyg
Café
Bageri
Fabrique
2,8
5 betyg

Stenugnsbageriet Fabrique har med åren blivit ett av storstadsbornas favoritbagerier. Under helgerna fylls butikerna upp av en bred publik som tar en kaffe på plats eller köper med sig favoritsurdegslimpan hem till frukostbordet. Mest känt är Fabriques enorma surdegsbröd, men mängder av färska bakverk fyller också disken.

2 Mythu L.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
5

Recensioner av Fabrique

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Trevligt litet bageri/konditori. 20-talet platser inne. Några få ute på sommaren. Något dyrt men det är väl alla caféer numera.

Ett litet ställe med få sittplatser, svårt med större sällskap än 4 att få plats. Hamnade precis vid ytterdörren och där var de riktig snålblåst pga vädret ute. Försök sätta dig en bit i lokalen under svalare årsti...

Riktigt bra kaffe och goda surdegsmackor. Litet (typ fyra-fem bord) och gemytligt. Frukosten i form av nybakat surdegsbröd, kaffe, juice och smoothie rekommenderas varmt.

Gott bröd men äckligt kaffe och oätlig hemgjord marmelad full med sockerklumpar som stenhårda kristaller - allt till överpris, dessutom vägrar de kontanter!🤯

DYRT, inte värt priset. En liten kaka o kaffe kostar ca 80-90kr. Och brödet fyfabian va dyrt.
Aldrig mer...........

2 Mythu L.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
5

Representerar du Fabrique Rosenlundsgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Fabrique Rosenlundsgatan?

Fabrique Rosenlundsgatan ligger på Rosenlundsgatan 28, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Zinkensdamm (ca 400m).