Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Götgatan Stories

2,7
3 recensioner
Götgatan Stories

I bottenplanet i Skrapanhuset på södermalm hittar man softa caféet Götgatan Stories. Med en massiv frukost och utmärkta luncher är det perfekt att slå sig ned för ett möte med några arbetskollegor eller en vän. På luncherna syns många stammisar och det är lätt att flyta med i känslan. Fika gott, kika på människor genom de stora fönstrena eller ta bara en paus innan du själv skyndar vidare på ärenden eller shoppingrundan.

Se även Hamngatan Stories och Kulturhuset Stories.

Användarbilder på Götgatan Stories Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Götgatan Stories av Ida B.
  • Bild från Götgatan Stories av Ida B.
  • Bild från Götgatan Stories av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb 2019

Det här verkligen en av de bättre ”inne i en galleria”-café! Jag var här i somras och minns att jag var mycket nöjd med min sallad och service då. Denna gång blev det en chailatte och bilderna är från senaste besöket.

Det ä... Visa hela »

24 okt 2018

Väldigt gullig och effektiv personal, bra utbud på både kall och varm mat, bakverk, smörgåsar och kaffe. Alla sallader görs vid beställning, jag åt en chevre sallad som var både fräsch och god! Bra kaffe! Kunde vara lite härligare atsmofä... Visa hela »

14 maj 2016

Ätit lunch här några gånger. Aldrig blivit imponerad, utan mest missnöjd. Senaste gången fick man en överkokt laxbit, men en potatissallad som jag knappt rörde. Min väninna tog en rödbetssallad som var mest oljig och smaklös.