Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gunnarsons Specialkonditori

3,0 • 8 recensioner
Gunnarsons Specialkonditori

Vandrar man runt på söder en dag så är det näst intill omöjligt att inte möta åtminstone en person som bär omkring på den typiska vit- och rosafärgade påsen från Gunnarsons konditori. I 60 år har man huserat på Söder och konceptet tycks hålla måtten. Hit kan man komma för en billig och smakrik frukost, en fika eller bara för att botanisera bland sötsaker och smakrikt bröd.

Användarbilder på Gunnarsons Specialkonditori

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 okt 2018

Man älskar ju klassiska bagerier och konditorier. Och klassiskt är det hos Gunnarssons, fast extremt mycket av allt! Något man giller ännu mer är klassiskt är när går all in på teman, som ni ser på bilderna var jag här vid Halloween, jag har... Visa hela »

2 okt 2018

Gillar Gunnarsons, den klassiska stilen och allt som kommer därmed. Riktigt goda ”vanliga” mackor som kan vara svåra att hitta i dagens surdegsdjungel. Lokalen känns som sagt klassisk men samtidigt lyckas man undvika den alltför slitna känslan som ibland fö... Visa hela »

27 okt 2018

Jag tror nog att Gunnarsons kan vara det bästa konditoriet i Stockholm. Vet ni något bättre får ni gärna säga till, för då kommer jag bege mig dit bums!

Jag älskar det här konditoriet. Det har en gammal känsla, är pittoreskt oc... Visa hela »

5 maj 2019

Nog ett av stans äldsta konditorier. Småkakor och fikabröd i mängder. Café i två plan. Många tar take-away.

3 okt 2018 · Uppdaterad

Ett konditori med riktigt stort härlig utbud, för mig som helst dricker kaffet med iKaffe (dvs. havremjölk) var det ett minus att de endast kunde erbjuda soja-mjölk, men funkade absolut också. Har du vägarna förbi Skanstull kan det absolut rekommenderas, deras brö... Visa hela »

11 sep 2019

Mycket gott att välja på, men priserna ligger väl högt. Trevlig personal.

24 aug 2019

Om en kopp bryggkaffe och en bakelse kostar 98 kronor (37 + 61) - ja då börjar man undra. Inte ens bordsservering!

Vem har hittat ett dyrare café?

Kvalitén på produkterna? Inget fel - men ”nothing to write home about”. Miljön då... Visa hela »

12 dec 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Godis är bra men priserna är vansinnigt hög och den personliga är mycket oförskämd, kan du vänta för evigt innan serveras även om det inte finns någon i linje.