Haga Tårtcompani & Bageri Södra

4,0
3 betyg
Café
Bageri
Haga Tårtcompani & Bageri
4,0
3 betyg

Ett klassiskt bageri med en modern touch - så beskriver sig Haga Södra själva. Här kan du handla deras handgjorda tårtor, färska surdegsbröd, bullar och smörrebröd. Sortimentet är inriktat på hög kvalitet och det går även att få levererat.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Haga Tårtcompani & Bageri Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
3

Recensioner av Haga Tårtcompani & Bageri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Frukost, lunch, fika!
Lika bra vad du än väljer att äta. Frukostmacka med färskpressad juice, varmrökt laxssallad med glasnudlar, sockrad kringla! Det är gott! Lite i övre kanten rent prismässigt men välgjort, välsmakande och hjärtligt till...

·

Saknar uteservering och öppet på den stora fikadagen, söndagar. Löser dom det blir det toppbetyg. Typ 6 bord i en ganska liten lokal.

·

God frukost och bra frullepaket.
Nybakat i mängder. Deras brööööd😍 fåtal platser inne med utsikt över Hammarbykanalen och en gullig uteservering på trätrappor med färgglada kuddar. Här triss i smœrrebrœd för 120kr -lunch

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
3

Representerar du Haga Tårtcompani & Bageri Södra?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Haga Tårtcompani & Bageri Södra?

Haga Tårtcompani & Bageri Södra ligger på Hammarby Allé 1, 12032. I närheten ligger Eriksdalsbadet, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Gullmarsplan (ca 450m).