Haga Tårtcompani & Bageri Vasastan

4,4
7 betyg
Café
Bageri
Haga Tårtcompani & Bageri
4,4
7 betyg

Haga Tårtcompani & Bageri är ett klassiskt bageri med modern twist som bakar bröd, bullar och smörgåstårtor. Här kan du köpa med dig, beställa till festen eller fika i cafédelen (frukost och lunch, bland annat soppa med bröd, serveras). Från bageriet kommer en mängd stenugnsbakade surdegsbröd på ekologiskt mjöl och bakelser. Enbart naturliga råvaror från svenska mejerier och bönder används i brödbaket.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
7

Recensioner av Haga Tårtcompani & Bageri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Har du någonsin varit kär i en person som för dig vid förälskelsens tillfälle var nästintill okänd? ”Ja”, tänker du och låt mig då tala om för dig att du är i gott sällskap. Jag har också tillåtit fantas...

Det är ju så fantastiskt mysigt hos Haga och jag får alltid den där varma känslan inombords så fort jag kliver ner i källarlokalen. Varje gång möts man av personalens glada leenden, en doft som nästan kunde väcka de döda till liv och de...

·

En av stans bästa semlor, garanterat! Många smaskiga bakverk samt lättare luncher (soppa m.m.). Avspänt och hemtrevligt.

Jag är golvad! Absolut bästa fikabrödet jag har ätit på otroligt länge. Kardemummabullen var perfekt, saftig och mjuk utan att vara degig, den smälte i munnen. Wienerbrödet var så härligt frasigt att man bara blir lycklig och Sockerkringlas var hel...

Otroligt mysigt bageri! Lokalen är hemtrevlig och supermysig. Personalen jättetrevliga och dom hade bra och god frukost för en rimlig peng. Kul att dom har kall gröt på menyn vilket jag älskar. Jättegod med kanelsmakande äpplen på toppen. Kommer hä...

Bästa morgonkaffet i Vasastan

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Listad i: 37, 34, 39

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
7

Representerar du Haga Tårtcompani & Bageri Vasastan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Haga Tårtcompani & Bageri Vasastan?

Haga Tårtcompani & Bageri Vasastan ligger på Torsgatan 75, Vasastan. I närheten ligger Torsplan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 600m).