Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Haga Tårtcompani & Bageri Vasastan

4,8
5 betyg
Redigera Haga Tårtcompani & Bageri Vasastan

Haga Tårtcompani & Bageri är ett klassiskt bageri med modern twist som bakar bröd, bullar och smörgåstårtor. Här kan du köpa med dig, beställa till festen eller fika i cafédelen (frukost och lunch, bland annat soppa med bröd, serveras). Från bageriet kommer en mängd stenugnsbakade surdegsbröd på ekologiskt mjöl och bakelser. Enbart naturliga råvaror från svenska mejerier och bönder används i brödbaket.

Se även Haga Bageri Mariatorget, Haga Tårtcompani & Bageri Södra, Haga Tårtcompani & Bageri Kungsholmen, Haga Schweizeri

Användarbilder på Haga Tårtcompani & Bageri Vasastan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Haga Tårtcompani & Bageri Vasastan av Charlotte A.
  • Bild från Haga Tårtcompani & Bageri Vasastan av Charlotte A.
  • Bild från "Stockholms bästa kanelbulle 2018" – Bild från Haga Tårtcompani & Bageri Vasastan av Ida B.
  • Bild från Haga Tårtcompani & Bageri Vasastan av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 mar 2019

Det är ju så fantastiskt mysigt hos Haga och jag får alltid den där varma känslan inombords så fort jag kliver ner i källarlokalen. Varje gång möts man av personalens glada leenden, en doft som nästan kunde väcka de döda till liv och de... Visa hela »

27 feb 2019 · Uppdaterad

En av stans bästa semlor, garanterat! Många smaskiga bakverk samt lättare luncher (soppa m.m.). Avspänt och hemtrevligt.

9 apr 2018

Jag är golvad! Absolut bästa fikabrödet jag har ätit på otroligt länge. Kardemummabullen var perfekt, saftig och mjuk utan att vara degig, den smälte i munnen. Wienerbrödet var så härligt frasigt att man bara blir lycklig och Sockerkringlas var hel... Visa hela »

11 nov 2019

Otroligt mysigt bageri! Lokalen är hemtrevlig och supermysig. Personalen jättetrevliga och dom hade bra och god frukost för en rimlig peng. Kul att dom har kall gröt på menyn vilket jag älskar. Jättegod med kanelsmakande äpplen på toppen. Kommer hä... Visa hela »

4 okt 2017

Bästa morgonkaffet i Vasastan

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

13 feb 2022

Listad i: 37, 34, 39

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.