Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hakuna Matata

2,6
9 betyg
Redigera Hakuna Matata

Hakuna Matata är ett pampigt litet café som serverar mat från morgon till sen eftermiddag. Caféet är familjeägt och drivs av mamma och dotter som tillsammans roddar i köket. Menyn har influenser från Sydamerika, med mat som exempelvis tacos och arepas (fyllda majsbröd).

Hakuna Matata hittar du på Luntmakargatan i Vasatan, inte långt från Observatorielunden och Rådmansgatans tunnelbanestation – nära till det mesta. Här kan du äta frukost, lunch, brunch och eftermiddagsmål i form av sydeuropeisk mat. Menyn består av tacos och arepas med olika fyllningar, tostados, frukt, pannkakor, kaffe och mycket mer.

Det är svårt att inte dra i smilgroparna när man kliver in i den färgglada lokalen vars interiör är full av tropiska vibbar. Mönster, färgbomber, blommor, fåglar och fjädrar – det finns massor att titta på. Minst sagt en Instagram- och TikTok-vänlig miljö, något de själva gärna uppmanar till. Vill du kan du bänka dig på den lilla uteserveringen på gatan.

I köket står mamma och beställningarna tar dottern, tillsammans driver de passionerat detta lilla fik för att dela med sig av den matkultur som ligger dem varmt om hjärtat. Smakrik och kryddstark mat som gör både kropp och själ glad.

Användarbilder på Hakuna Matata Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jun 2022

Dålig service och inte god mat.

27 aug 2022

Översätt till svenska »

Very disappointed by the lack of flavors. The service was awkward too.

27 aug 2022

Översätt till svenska »

Jag förstår inte de positiva recensionerna på Google Maps. Vi var verkligen besvikna på maten, både när det gäller smak och presentation.

27 aug 2022

Lite lite mat. Men väldigt gott

22 jul 2022

Översätt till svenska »

Delicious food, Colombian style in a small colorful room, very nice & funny owner. If you are looking for something out of the ordinary, this is the right place.

6 jul 2022

Väldigt bra service skulle jag säga!
Testade deras arepas och dem var goda och välfyllda.

20 jun 2022

24 okt 2022

1 aug 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.