Il Caffè Södermannagatan

3,7
6 betyg
Café
Il Caffè
3,7
6 betyg

Södermannagatan har länge varit ett hett tillhåll för kaffesugna södermalmsbor och vänner - i den här lokalen låg tidigare det välbesökta fiket Svart Kaffe. Minst lika hett är så klart Il Caffè. Kvalitetskaffe, grillade mackor och bra lunchalternativ är deras signum, vilket gäller också på Söderupplagan. Syskonet på Bergsgatan är för övrigt numera en legend på nedre Kungsholmen där espressonördar och yuppies möts på några få kvadrat.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Il Caffè Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
6

Recensioner av Il Caffè

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Trevligt ställe mitt i hjärtat av Södermalm. Trevligt café med god cappuccino. Läste nedanstående recension och vill gärna prova frukosten, den lät väldigt god.

Il Caffé söder står sig inte bra i jämförelse med sin syster på Drottninggatan men på egen hand är det ändå okej.

Jag som har kommit att älska Il Caffé på Drottninggatan med sin charmiga personal som verkligen tar han...

·

Ett av mina favoritkaféer i stan. Ligger bakom nytorget och vägg i vägg med Grandpa och en härlig blomsterbutik. Lyckas man få plats på uteserveringen kan man på helgen sitta här och njuta av all aktivitet på den mysiga gatan i timmar! Frukostpakete...

Klart en av Stockholms bästa cappecino. Är du i krokarna och är kaffesuge, gå hit. Ibland har de även toscsbullar = magiska...

Länge tänkt att gå på caféet då vi bor i närheten! Ser jättemysigt ut och det är mycket människor där lovar gott! Kommer in och beställer smörgåsar och cappucino mm och får ett trevligt bemötande. Min flickvä...

Kvalitet till rimliga priser. Förmodligen godaste decafespresson i Sverige.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Skit
Kaffet var bränt och bullarna var torra. Rekommenderar inte.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
6

Representerar du Il Caffè Södermannagatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Il Caffè Södermannagatan?

Il Caffè Södermannagatan ligger på Södermannagatan 23, Södermalm. I närheten ligger Tjärhovsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 500m).