Il Caffè Södermannagatan

3,7
6 betyg
Café
Hemsida
Il Caffè
3,7
6 betyg
Hemsida

Södermannagatan har länge varit ett hett tillhåll för kaffesugna södermalmsbor och vänner - i den här lokalen låg tidigare det välbesökta fiket Svart Kaffe. Minst lika hett är så klart Il Caffè. Kvalitetskaffe, grillade mackor och bra lunchalternativ är deras signum, vilket gäller också på Söderupplagan. Syskonet på Bergsgatan är för övrigt numera en legend på nedre Kungsholmen där espressonördar och yuppies möts på några få kvadrat.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Il Caffè Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Il Caffè

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 apr 2019

Trevligt ställe mitt i hjärtat av Södermalm. Trevligt café med god cappuccino. Läste nedanstående recension och vill gärna prova frukosten, den lät väldigt god.

11 mar 2019 · Uppdaterad

Ett av mina favoritkaféer i stan. Ligger bakom nytorget och vägg i vägg med Grandpa och en härlig blomsterbutik. Lyckas man få plats på uteserveringen kan man på helgen sitta här och njuta av all aktivitet på den mysiga gatan i timmar! Frukostpakete... Visa hela »

2 jun 2014

Il Caffé söder står sig inte bra i jämförelse med sin syster på Drottninggatan men på egen hand är det ändå okej.

Jag som har kommit att älska Il Caffé på Drottninggatan med sin charmiga personal som verkligen tar han... Visa hela »

30 dec 2019

Klart en av Stockholms bästa cappecino. Är du i krokarna och är kaffesuge, gå hit. Ibland har de även toscsbullar = magiska...

13 okt 2018

Länge tänkt att gå på caféet då vi bor i närheten! Ser jättemysigt ut och det är mycket människor där lovar gott! Kommer in och beställer smörgåsar och cappucino mm och får ett trevligt bemötande. Min flickvä... Visa hela »

27 jul 2017

Kvalitet till rimliga priser. Förmodligen godaste decafespresson i Sverige.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

9 feb 2019

Skit
Kaffet var bränt och bullarna var torra. Rekommenderar inte.