Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Älskade Traditioner

4,2
32 betyg
Redigera Älskade Traditioner

Inrett i retromöbler från mitten av 1900-talet serverar Älskade Traditioner våfflor i en rad olika former - från den maffiga dessertvarianten till den lite mer "matiga" med exempelvis löjrom, kyckling eller ekologisk fetaost. Också sallader, wraps, hälsosmoothies och mängder av hembakade sötsaker finns att hitta i utbudet. Nostalgiskt och uppdaterat på samma gång.

Användarbilder på Älskade Traditioner Visa alla

  • Lägg till bild
  • Skagen – Bild från Älskade Traditioner av Catrin M.
  • Bild från Älskade Traditioner av Deniz F.
  • Våffla med banan, nutella och grädde. – Bild från Älskade Traditioner av Caroline L.
  • Bild från Älskade Traditioner av Elena G.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 sep 2018

Äntligen har jag varit på Älskade traditioner! Jag blev precis så frälst som jag hoppats. Vi kom hit en ganska stressig lördag. Det var mycket folk så uteserveringen var full. Jag går inte i en drömvärld och tror att detta populära, ultimata... Visa hela »

30 okt 2018 · Uppdaterad

Update 19.01.10
Var på lunch. Lagom fullt, ingen rusning vilket är alltid en plus i kanten. Däremot är maten nästan under all kritik. Snåla med ingredienserna, i alla fall jämfört med något år sedan. Dessutom så verkar det som att de hy... Visa hela »

10 jul 2018 · Uppdaterad

Var här på självaste våffeldagen och åt en älskad tradition. Helt klart ett ställe på söder värt att besöka med sin egen härlig nisch med härlig lokal. Trots kaos på grund av mycket folk på denna dagen var personal hela... Visa hela »

9 apr 2018

Det finns en anledning till att det heter just Älskade Traditioner: du älskar det från första stund och vill göra det till din egen tradition att gå dit ofta. Jag tänker kanske som ”sista söndagen i varje månad” eller ”dagen innan må... Visa hela »

30 nov 2018 · Uppdaterad

Hur traditionsenligt det är att äta våfflor med chillimayo, det vet jag inte. Men detta stället är mycket mer än svensk tradition och kanelbullar, bryggkaffe, klassiskt sötade våfflor, grädde, drottningssylt. Det är högst modernt med diverse v... Visa hela »

Listad i: Stockholms bästa
22 jun 2019

Precis på gränsen mellan en trea och en fyra. Maten drar mot en trea, men ställen i sig och konceptet är en solklar fyra. Det är ett café, men med en hel del varm mat som serveras. Deras specialité är olika varianter av våfflor. Jag tog en port bell... Visa hela »

22 okt 2018

Fantastisk lokal och spännande matutbud! Älskar de trasiga våfflorna! Helt klart värt ett besök

Listad i: Fikadags
11 jan 2020

More is more koncept i mysig retromiljö, om än alldeles för stökigt för min smak. Att man kan välja på både söta och mer matiga våfflor med lite oväntade toppings är ett plus!

10 feb 2019

Underbart! Gå hit, de glutenfria våfflorna är frasiga och så mysigt ställe ✨

9 jan 2016

Roligt koncept, bra käk och massa olika tillbehör till våfflorna och övriga menyn. Ta dig hit en solig helg för brunchhäng

4 feb 2019

Vi råkade hamna på Älskade traditioner en lördag eftermiddag. Vi läste recession på Yelp och tycket jätte mycket om en hel del saker såsom,
1. en WOW Ambiance/ stämmning. (om du gillar Retro stilen då måste du besöka detta stä... Visa hela »

8 sep 2019

Helt klockrent ställe med underbar mat och charmig 50-60-talsinredning. Rekommenderar deras halloumi-/avokado-wraffle! Mycket uppskattat!

6 maj 2019

Var här på helt fel (rätt?) dag: våffeldagen. Stod i kö i säkert 30-40 minuter, med oj vad det var värt det! Nu säger jag det. Godaste våfflorna i Stockholm!

Ta dig hit någon dag som kanske inte är våffeldagen om du vill sitt... Visa hela »

3 apr 2019 · Uppdaterad

Fantastiska fiket Älskade traditioner😍. Lokalen har en känsla att du kommit hem till din mormor, vilket är supermysigt💕. Ett roligt koncept med många olika varianter av goda våfflor. Finns en risk för sockerchock😎. Kan även rekommendera deras matiga våfflor... Visa hela »

28 jan 2017 · Uppdaterad

Riktigt fint och trevligt ställe med jättebra service och väldigt goda våfflor. Blir lätt rörigt med barn som springer omkring och människor som står frågande mitt på golvet. Det känns som att det saknas struktur i hur man sätter sig oc... Visa hela »

13 okt 2021

Bra koncept som räcker långt i smakväg. Hade möjligtvis kunnat uppdatera menyn oftare, välförtjänt fyra!

8 mar 2021

Trevligt, gott, bra personal, barnvänligt.

23 okt 2018 · Uppdaterad

Älskar älskade traditioner. Härligt ställe att käka en matig våffla och avrunda med någon av de grymma efterrätterna. Du kommer vara glad, mätt och belåten efter ditt besök!

20 aug 2018

Supertrevlig lokal, inredning och deras utbud! Här går du inte hem hungrig. Ett måste!! En pärla på söder.

17 jan 2020

Mysigt ställe strax bortanför hjärtat av söder (Medis) ❤️ På brunchtider kan det vara mycket folk och ganska stimmigt så om du likt jag, föredrar lite lugnare miljöer kanske en vardag är att föredra. Trevlig personal och mysig, lite gammaldags inre... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.