Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

It's Pleat

4,0 • 6 recensioner
It's Pleat

It's Pleat huserar en trappa upp på H&M Drottninggatan och ingår även i den svenska klädkoncernen. Lokalen är rymlig och erbjuder rum för både små och stora sällskap där du kan välja mellan barbord och skönare soffgrupper. Bland utbudet finns mycket sallader, smörgåsar, hälsosamma snacks, egengjorda smoothies, bakelser och kaffe.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 nov 2018

Mitt city smeten finner du detta café som är som en oas. Det är stort, luftigt, avslappnat. Ljus lokal med fika och säsongbaserade mackor och sallader. Prisvänligt. Bra för häng, dator jobb/plugg

20 aug 2018

HMs ny tillskott i koncernen som ligger en trappa upp på Hms butik Drottningatan/Mäster Samuelsgatan. Här serveras goda sallader, grillade mackor, utsökt fröknäcke med olika pålägg, smarrigt kaffe, juiser samt olika godsaker i form av minibullar, kakor, fruk... Visa hela »

Listad i: Lunch nära jobbet
22 sep 2018

Bra i café-klassen, med bredd för lunch och fika. Hälsosam nisch och prisvärd i den klassen. Funkar fint för jobb och avslappnade möten

7 jun 2019

Testade deras ceasarsallad i Fältöversten - wow vad god den var! Över förväntan, bra storlek, mättande, behövdes dock lite salt (kanske smaksak i ju för sig). Bra lunch!!

26 feb 2018

Superfräscht, gott och härligt utbud! Massa goda sallader, juicer, smoothies, snacks, smörgåsar och sötsaker. Prisvärt om man jämför med många andra liknande ställen. Skön miljö med snygg inredning.

Listad i: Favoriter
18 aug 2018

Väldigt prisvärt ställe mitt i centrala Stockholm! När jag var där var det dock väldigt utplockat och kaffet tog lång tid att få.. vilket tyvärr ger hela besöket 3 stjärnor. Ska ge det en chans till framöver tror jag!