Kennys Gelato Sergelterrassen

5,0
1 betyg
Glassbar
Kennys Gelato
5,0
1 betyg

Familjeägda Kennys Gelato satsar på ett brett utbud av dagsfärsk gelato. I disken ryms allt från klassiska smaker som pistage och choklad till mer experimentella smaker, alltid tillsammans med veganska varianter och sorbeter som svalkar i sommarbrisen. Bakom Kennys Gelato står glassmästaren Kenny Mattsson som har vunnit flera utmärkelser för sin gelato, inklusive årets glassmästare på svenska glassmästerskapen 2022. Året därpå, 2023, satt han i juryn.

Efter lyckade säsonger på de andra enheterna slog de upp dörrarna till enheten på Sergelterrassen inför glassäsongen 2023 – en takterrass alldeles mellan Hötorget och Sergels torg. Njut av utsikten över city medan du njuter av dagsfärsk gelato i alla tänkbara smaker.

Varje morgon lagas tolv gelato- och sorbetsmaker, varav flera till och med vunnit priser i glass-SM. Bland dem finns något för alla preferenser, men några av storsäljarna är Markoolios hasselnöt med crunch, pistage, salt smörkola, Pernilla Wahlgrens lemonpie, Sofia Wistams smultron- och proseccosorbet och siciliana supreme. Och råkar du pricka in en dag med brynt smör och kinderägg i disken ska du passa på – de går nämligen också fort åt. På Kennys vill man att alla ska kunna njuta av riktigt bra glass, så de ser även till att alltid ha minst två sorbeter för den som är vegan eller vill äta gluten- eller laktosfritt.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Kennys Gelato Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av Kennys Gelato

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Absolut i särklass bästa kulglassen i la stada! 🍨

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Kennys Gelato Sergelterrassen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Kennys Gelato Sergelterrassen?

Kennys Gelato Sergelterrassen ligger på Sergelgatan 2, 111 57, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 200m).